Tranzit Marsa u Jarcu do 05.03. - Jarcu moguć uspjeh u karijeri, Ribama u ljubavi.

Tranzit Marsa u znaku Jarca koji je počeo 24. januara i trajaće sve do 05. marta, nas podstiče da budemo realniji i vodimo računa o nekim jako važnim stvarima.


Odluke koje budemo donosili u ovom periodu će biti dobro smišljene i imaće pravu svrhu. U ovom periodu ćemo svi osjetiti pozitivan efekat ovog tranzita. Ovaj tranzit je jako pozitivan i optimističan te može donijeti mnoge promjene u naše živote. 

Pogledajmo kako će uticati na svaki znak Zodijaka. Ovan: Ovaj tranzit će vas podstaći da radite na svojim porodičnim odnosima. Vašoj porodici je potreban čvrst viđa, a vi to jeste. Međutim, morate pokazati i ljubav prema član ovima svoje porodice. 



Bik: Mars i Jarcu će vas natjerati da razmislite o svojoj karijeri i da li je to zaista poziv kojim želite da se bavite. Želite biti više uključeni u kreiranje vlastitog života, a manje ovisiti o tome šta se od vas očekuje. Dobićete ideju koja bi vas mogla odvesti na potpuno novo putovanje. 

Blizanci: Oduvijek ste vjerovali da svako zaslužuje drugu šansu, ali rijetko ste sebi davali ovakvu priliku. Mars u Jarcu inspiriše ideju da još jednom pokušate da postignete nešto što ste možda ostavili u prošlosti. Povratak ovoj strasti mogao bi imati obnavljajući učinak na vas, što će donijeti sreću i istinski pozitivan stav. 



Rak: Ovaj tranzit će vam omogućiti da ostavite po strani sve konflikte i fokusirate se na ono što vam je zaista važno. Mars u Jarcu ima sposobnost da vas ponovo zagrije zato je jako važno da iskoristite ovaj period na najbolji mogući način. 

Lav: U ovom tranzitu ćete osjetiti potrebu da promijenite svoju rutinu i unesete malo discipline u svoj život kako biste napravili ravnotežu. Ovaj tranzit vam može donijeti mnogo toga pozitivnog, iskoristite to. Djevica: Mars u Jarcu će imati veliki uticaj na vašu karijeru i promijenite vašu radnu etiku. 

Inspirisaće vas da izađete i zabavite se sa prijateljima i shvatićete da je to ono što vam je bilo potrebno. Vaga: Mars u Jarcu će vas motivisati da da učinite neke pozitivne promjene i izađete iz svoje zone komfora. Iako vi volite ostajati tamo gdje se osjećate najugodnije, ovo bi mogao biti jako zanimljiv i izazovan mjesec za vas. 

Škorpija: U ovom periodu ćete konačno moći uraditi neke stvari koje se tiču veše karijere, a koje odgađate već neko vrijeme. Ako vam se ukaže prilika da promijenite poziciju na kojoj radite možda biste je trebali prihvatiti. Ne plašite se rizikovati. 

Strijelac: Mars u Jarcu vas ohrabruje da budete nezavisni, ali i ostanete disciplinovani. Vodite računa da sve svoje obaveze obavite na vrijeme i ne odlažite ih za kasnije samo ćete seni nagomilati previše obaveza koje morate obaviti. Jarac: Mars u Jarcu će vam omogućiti da pokažete svoje pravo ja. 

U ovom periodu ćete imati jasnu viziju šta želite i znaćete kako to da ostvarite. Ovo je period u kome ćete svaki konflikt koji vam se nađe na putu moći bez problema riješiti. Vodolija: Tokom ovog tranzita bićete koncentrisaniji na stvari koje su vam jako važne. 

Nećete dozvoliti da vas bilo ko spriječi da ostvarite svoje ciljeve i postignete željeni uspjeh. Ribe: Ovaj tranzit će u vama probuditi brigu o drugima pa ćete svu svoju pažnju usmjeriti na ljude koji u vam jako važni u životu. 

U ovom periodu ćete pružiti podršku svim ljudima koji su vam dragi posebno prema svom ljubavnom pertneru. Odnos sa vašim partnerom će biti jako dobar te ćete uspjeti da se zbližite na jedan poseban način.

Pokreće Blogger.