Ne dozvolite sebi da venete pored pogrešne osobe - Jasni znakovi da vaša veza ne vodi nikuda

Da li vam se nekad desilo da mislite da ste u srećnoj vezi, ali imate osjećaj da samo gubite vrijeme i venete pored ovog partnera? 


Možda vaša veza više ne vodi nikuda i zaglavila je u slijepoj ulici, a vi jdenostavno ne znate kuda dalje. Postoje neki jasno znakovi koji bi mogli pokazati da je vaša veza zaglavila u slijepoj ulici, pogledajmo koji su to. 

1. Vi ste jedina osoba koja se trudi; Ako se samo vi svim silama trudite d avaša veza opstane dok je vaš partner razvnodušan i ne trudi se ni malo, jasnoi je kaoi dan da veša veza više ne vodi nigdje i da je vrijeme da prestanete trošiti svoje vrijeme sa pogrešnom osobom. 



2. Ne možete da razgovarate; Ako vi i vaš partner ne možete razgovarati o ozbiljnim problemima rješavanje problema u vašoj vezi će biti znatno otežano pa čak i onemogućeno. Ako vaš partner namjerno izbjegava važne razgovore, to je jako loš znak. 

3. Nedostaje vem partner; Ako ste dugo u vezi sa svojim partnerom i provodite dovoljno vremena zajedno, ali svejedno imate osjećaj da vam nedostaje, to je jasan znak da je vaša veza zaglavila u slijepoj ulici. Vi još uvijek imate neka osjećanja jedno prema drugome, ali ta osjećanja nisu dovoljna. 



4. Nemate zajedničke ciljeve; Imati vrijeme za sebe je jako važno kako za vas tako i za vašeg partnera i ne smijete da odustanete od svojih životnih ciljeva. Međutim, ako se vaši životni ciljevi ne podudaraju vaša veza nema svijetlu budućnost. 

5. U vašoj vezi nema osjećanja; Da li se vaša veza svela samo na povremeno razmjenjivanje nježnosti i intimnosti? Ako je u vašim intimnom odnosima nestalo one strasti koja vas je spojila na početku, možda je vrijeme da krenete dalje. 

6. Postalo vam je dosadno; Ako više volite provoditi vrijeme sa svojim prijateljima ili radije visite na društvenim mrežama nego što razgovarate sa svojim partnerom, to je znak da je vaša veza postala dosadna. 7. Često vodite toksične svađe; Način na koji se svađate sa svojim partnerom govori mnogo o vašoj vezi. 

Ako su vaše svađe postale toksične, vrijeđate jedno drugo i govorite ružne stvari, to pokazuje da u vašoj vezi više nema osjećanja. 8. Često ostanete na cjedilu; Ako vam se dešava da neke stvari saznate zadnji ili vas vaš partner često ostavi na cjediku i stavlja druge ljude ispred vasših potreba jasno je kao dan da mu više niste prioritet i da je vaša veza u ćorsokaku.

Pokreće Blogger.