I ženskaroši imaju svoju slabu stranu - Iza njihovog samopouzdanja često se krije 10 slabosti

Mnogi misle da su ženskaroši muškarci koji su puni samopouzdanja i koji su sigurni u sebe, ali vjerovali ili ne, i oni imaju svoje slabosti. 


Ženskaroši često imaju neke slabosti i nesigurnosti kojih često ni sami nisu svjesni. Oni uživaju u ženskom društvu i često mijenjaju partnerke, ali svoje nesigurnosti kriju kao zmija noge. Pogledajmo koje su to najčešće slabosti koje imaju. 

1. Puni su sumnji; Kada muškarcu flert postane navika, on postaje toliko uspješan u zavođenju da mu malo koja žena može odoljeti. U početku im može biti zanimljivo i zabavno da dobijaju svaku koju požele, ali vremenom se u njima počinju javljati sumnje. 



Kako su mnoge žene podložne njihovom zavođenju i lako padaju na njihov šarm, počinju da se pitaju da li će se pojaviti neka žena koja će biti sposobna da mu bude vjerna. 2. Osjećaju krivicu; Iako vam se možda ne čini tako, mnogi ženskaroši osjećaju krivicu za ono što rade iako to ne mogu tako lako zaustaviti. 

Oni znaju da ono što rade nije ispravno, ali svejedno nastavljaju sa tim. 3. Imaju problem sa povjerenjem; Čak i kada se smire i skrase, problem sa povjerenjem će ih i dalje proganjati. Ženama nije lako vjerovati muškarcu koji se okretao za svakom ženom i koji je bio sa svakom koju je poželio. 



Da bi to postigao mora joj ponuditi stalnu sigurnost i bezuslovnu ljubav. 4. Često su nesrećni; Iako se mnogima čini da je njihov život jako zabavan i pun uzbuđenja, ženskaroši su često jako nesrećni. Na ovaj način oni dobijaju samo trenutnu radost, ali ne i stalnu sreću. 

5. Vješto kriju svoju bol; Mnogi ženskaroši su u prošlosti bili povrijeđeni pa na ovaj način pokušavaju da sakriju svoju bol. 6. Jako su nesigurni; Ženskaroši često svojim igricama zavođenja prikrivaju svoju nesigurnost u sebe i svoje nisko samopoštovanje. 

Na ovaj način oni se osjećaju moćno i poželjno. 7. Vremenom postaju žrtve; Ženskaroši mogu tražiti mnoge žrtve, ali vremenom i sami postaju žrtve svojih postupaka. Niko neće željeti pored sebe osobu za koju mora strijepiti da bi mogla otići već sutra čim ugleda neku drugu ženu koju želi osvojiti. 

8. Jedna žena je kriva za sve; Skoro svaki ženskaroš je u prošlosti imao tu jednu ženu koja ga je povrijedila i slomila mu srce i zbog koje je on odlučio da se neće otvoriti ni jednoj drugoj. 9. Jako su zatvoreni; Ženskaroši se često ne žele otvoriti nikome jer ne žele da njihovo srce bude ponovo slomljeno i povrijeđeno.

Zbog toga glume vješte zavodnike i mačo momke. 10. Emocionalno su nezreli; Pravi muškarac je spreman posvetiti se samo jednoj ženi i provesti pored nje ostatak svog života, a nezreli muškarca stalno luta i traga za ženom koja će samo zadovoljiti sve njegove potrebe. Ženskaroši često ne uzimaju u obzir tuđe želje i potrebe već samo gledaju da je njima dobro.

Pokreće Blogger.