Retrogradna Venera u Jarcu do 29.01: Znakovi Zodijaka koje će pratiti velika sreća

Venera je započela svoje retrogradno kretanje 19. decembra koje će trajati sve do 29. januara. 


Za razliku od Merkura, koji nekoliko puta zna biti u retrogradnoj fazi, Venera se kreće retrogradno svakih jednu i po godinu i ovo može viti veoma frustrirajući i vrtoglav period. Dok će retrogradna venera privremeno preokrenuti i poremetiti ljubavni život pojedinim znakovima Zodijaka, za neke će ovo biti veoma povoljan period. 

Blizanci: Ovaj period će biti jako povoljan kako za vaš ljubavni tako i za vaš društveni život. U ovom periodu mnogi pripadnici ovog znaka će raditi na sebi i preispitivaće svoje prioritete u ljubavnom i društvenom životu. 



Važno je da budete iskreni kada vodite razgovore sa svojim partnerom jer je ovo period u kome svaka laž ili obmana lako izađu na vidjelo. Razgovarajte o svojim osjećanjima sa svojim partnerom i budite iskreni i otvoreni. 

Lav: Osobe rođene u znaku Lava će se u ovom periodu više fokusirati na svoju karijeru i svoj poslovni život. Odnos sa radnim kolegama trenutno nije onakav kakav biste željeli da bude, pa bi bilo dobro da poradite na komunikaciji sa svojim radnim kolegama. 



Mnogi pripadnici ovog znaka će preispitati način na koji provode svoje vrijeme i tražiti način da unesu neke nove zanimljive stvari u svoj život. Ovoje period u kome biste posebnu pažnju trebali posvetiti svojim finansijama i suzdržati se od prekomjernog trošenja novca. 

Vodolija: Tokom ovog retrogradnog kretanja Venere će vam možda biti teško da shvatite šta zaista želite. Jako je važno da se pozabavite svojom trenutnom vezom umjesto što stalno kopate po prošlosti i upoređujete svoju vezu sa svim prethodnim vezama koje ste imali. Dozvolite sebi da ostvarite svoje fantazije i snove, povežete sa svojom mističnom stranom i razmislite o važnosti izgradnje duhovnih veza u ljubavi i životu uopšte.

Pokreće Blogger.