Srećni parovi rade 7 stvari bez pitanja - Ne postoje muški i ženski poslovi sve rade zajedno

Svaki bračni par je drugačiji i svi oni na drugačiji način pokazuju ljubav jedno prema drugome. Istinski srećni parovi imaju jednu zajedničku stvar. 


Oni jedni za druge čine male geste i ne čekaju da se to od njih zatraži. Srećni parovi uvijek razmišljaju o tome kako usrećiti jedno drugo, ističe bračna savjetnica Raffi Bilek. Oba partnera daju prioritet međusobnim potrebama i interesima, a srećni supružnici rade osam stvari jedno za drugo bez pitanja. 

1. Daju komplimente; Svima nam je potreban kompliment od osobe koju volimo kako bismo se osjećali voljenima i kako bismo vidjeli da naš partner misli na nas. Jedno jednostavno "Lijepo izgledaš" može učiniti mnogo toga za brak. 



2. Pokazuju zahvalnost; Kada vaš supružnik uradi nešto lijepo za vas pokažite zahvalnost. Parovi koji svakodnevno pokazuju zahvalnost imaju manje šansi da počnu shvatati jedno drugo zdravo za gotovo. Reći "hvala" vas ne košta ništa a vašem partneru može značiti. 

3. Preuzimaju poslove drugog na sebe; Srećni parovi ne dijele poslove na muške ili ženske. Oni sve rade zajedno i pomažu jedno drugome. 4. Izvine se ako pogriješe; Kada nešto pogriješite nemojte previše razmišljati prije nego priznate grešku. 



Srećni parovi su prošli kroz mnogo toga zajedno, dovoljno puta su se posvađali, pomirili i izvinili. 5. Fizički kontakt je važan; Ne radi se uvijek o tome da budete sami u spavaćoj sobi, već se radi o laganom dodiru ili nježnom poljupcu kada dođete sa posla. 

Za snažan i srećan brak fizički kontakt je jako važan. 6. Srećni parovi daju prostora partneru; Dopuštanje da vaš partner provodi vrijeme sa svojim prijateljima je jako važno i time mu pokazujete da cijenite njegova prijateljstva. Ovo je mali gest koji će vašem partneru značiti. 

7. Uzimaju vremena za sebe; Izlazak u šetnju i davanje sebi malo oduška i samoće može imati pozitivne uticaje na vaš brak. Svakome je ponekad potrebno malo samoće, malo vremena koje će provesti sam sa sobom. Ponekad je samo puštanje partnera da se odmori najbolji način da u svoj brak unesete sreću.

Pokreće Blogger.