Detaljna astro analiza za Novembar - Šta bi mogli očekivati Jarac, Vodolija i Ribe

Detaljna astro prognoza za Novembar za Jarčeve, Vodolije i Ribe. 


Jarac: Jarčevi su jedne od onih osoba koje uvijek žele svakri problem riješiti odmah, tako će biti i u ovom mjesecu. Početkom mjeseca bi se mogli javiti neki manji problemi koje ćete savladati bez puno muke. Pokušajte da budete obazriviji i nemojte unositi nikakve nove promjene u svoj život. 

Prva sedmica novembra bi mogla biti puna izazova, a neki pripadnici ovog znaka bi se mogli osjećati bespomoćno jer neće biti spremni na iznenađenja i neće znati kako da ih riješe. Međutim, u drugoj polovini mjeseca stvari bi se mogle popraviti i vratiti u normalu. 



Novembar neće biti posebno povoljan za vašu karijeru. Mogli biste biti upleteni u neke sukobe na radnom mjestu. Nećete biti u stanju održati dobar odnos i komunikaciju sa svojim radnim kolegama što će imati veliki uticaj na ispunjavanje vaših zadataka i obaveza. 

Vodolija: Vodolije bi trebale imati više povjerenja u ljude koji su im bliski. Nemojte dozvoliti da vam vaša poniznost ometa slobodnu komunikaciju sa partnerom i prijateljima. Držite se svojih bliskih prijatelja jer bi vam neki od njih mogli biti od velike pomoći u drugoj polovini mjeseca. 



Mogli biste dobiti neke jako dobre ponude koje bi vam mogle pomoći da ostvarite zapažen uspijeh ukarijeri. Biće vam jako važna podrška vaše porodice koju ćete i dobiti. Važno je da ostanete optimistični i pozitivni. 

Ovo bi mogao biti jako povoljan mjesec za pokretanja novih projekata i poslova koji bi vam mogli pomoći da povećate zaradu i poboljšate finansijsku situaciju. Ribe: Zvijezde će vam biti posebno naklonjene u ovom mjesecu, ali važno je da izbjegavate sukobe i smetnje sa kojima biste se mogli suočiti. 

To bi vam moglo biti od velike pomoći u vašoj karijeri ako želite napredovati. U ovom mjesecu ćete biti puni energije, osjećaćete se samouvjerenije i jače što će imati veliki uticaj i na vaše raspoloženje. Sredina mjeseca bi mogla biti povoljna za poboljšavanje finansijske situacije. 

Trudite se da izbjegavate sukobe sa radnim kolegama do kojih bi moglo doći jer bi oni mogli uticati na vaš uspijeh. Možda nećete imati podršku svojih nadređenih u nekim situacijama pa ćete se morati sami izboriti za sebe. Nemijte računati na pomoć drugih i oslonite se samo na sebe.

Pokreće Blogger.