Univerzum nas pokušava upozoriti kada skrenemo sa dobrog put - Obratite pažnju na 7 znakova

Postoje dvije vrste ljudi, jedni koji slušaju znakove Univerzuma i drugi koji ih ignorišu i sve rade na svoju ruku. 


Oni koji su povezani sa Univerzumom uče kako slušati sebe, slušaju svoja osjećanja i znakove koje im Univerzum svakodnevno šalje. Oni ne troše svoju energiju na stvari i radnje koje im neće donijeti sreću i zadovoljstvo i time sebi u velikoj mjeri olakšavaju život. 

Često kada se osjećamo loše i nelagodno to pripisujemo vremenu ili nekim ljudima ili pritisku okoline, a ne vidimo da nam Univerzum šalje jasne znakove da treba da zastanemo i analiziramo svoj dosadašnji put. Univerzum će uvijek pokušati da nas upozori kada skrenemo sa pravog puta, a na nama je da li ćemo prepoznati te znakove. 



1. Čak i ako stalno čistite oko vas je nered; Na ovaj način vam Univerzum pokazuje da neke stvari ne želite promijeniti te da ste zaglavili u prošlosti. Pokušavamo se očistiti izvana, a u stvari nam je potrebno čišćenje iznutra. 

2. Stvari u vašim rukama se često kvare; Ako se stvari u vašim rukama konstantno kvare, lome i prestaju raditi na taj način Univerzum želi da vam poruči da svojim radnjama blokirate vlastiti uspjeh i mogućnost da postignete više. 



Imajte na umu da ne možete uvijek i sve kontrolisati i da se trebate prepustiti mogućnostima koj eživot stavlja pred vas. 3. Stalno zapinjete za nešto; Ako stalno za nešto zapinjete ili se spotičete a da ni sami ne znate od šta, to vam Univerzum poručuje da treba da usporite i prilagodite se svom putu. 

Žurba i trčanje vas neće nigdje odvesti. Kada žurite nemate vremena slušati intuiciju, svoja osjećanja te propuštate dobre prilike. 4. Često ste bolesni; Često u ovom obliku Univerzum šalje upozorenje onima koji se ne brinu o sebi i koji ispunjavaju tuđe odluke i snove, a zanemaruju svoje. 

5. Svaki posao ostaje nedovršen; Ako vaša inspitracija nestaje nakon nekog vremena i vaš posao ostaje nedovršen, to vam Univerzum šalje znak. Možda vam je potrebna neka promjena koja bi vas motivisala i unijela novi talas inspiracije u vaš život. 

6. Ujutro ustajete umorni; Ako se često budite umorni i nenaspavani trebali biste preispitati sebe i shvati gdje to trošite toliko energije. 7. Stalno negdje kasnite; Čak i kada krenete na vrijeme ili mnogo prije vremena uvijek se desi nešto što vas spriječi da stignete na vrijeme. Na taj način vas Univerzum upozorava da posvetite više pažnje vremenu i prestanete ga trošiti na gluposti.

Pokreće Blogger.