Portal Lavlja kapija 08.08: Najsrećniji dan u godini - Postavite sebi veće ciljeve i privucite obilje

Sezona Lava nam donosi ozbiljnu magiju jer će 08. avgusta Lavovo Sunce i sjajna zvijezda Sirius stvoriti kosmičko poravnanje poznato kao portal lavlja kapija. 


Ova duhovna vibracija će ove godine biti još jača jer će je pratiti mlad Mjesec u Lavu koji će se pojaviti istog dana. Zbog toga se vjeruje da će 08. avgust biti najsrećniji dan u ovoj godini. Šta je tačno portal lavlja kapija? To je kombinacija Sunca u svom kućnom znaku Lava, zvijezde Sirius koja se pojavljuje na nebu svake godine 08. avgusta ili oko ovog datuma i numerološkog značenja broja 8. 

Zajedno, ovi faktori vibriraju povoljnom energijom koja 8. avgust čini posebno sretnim danom za ispoljavanje uspjeha i pretvaranje vaših snova u stvarnost. 08. avgust donosi mogućnost svim znakovima Zodijaka da postave namjere, prihvate obilje i stvore nove početke. 



Razumijevanje značenja portala lavlje kapije 8/8 može vam pomoći da iskoristite njegovu magiju. Svake godine, tačno u jeku sezone Lava , Sirius se uzdiže na nebo i postaje sjajno vidljiv na istočnom horizontu. Portal lavljia kapija javlja se kada su Zemlja i Siriusov zvjezdani sistem poravnani. Astrološki se ovaj portal naziva portalom lavlja kapija zbog toga što je Sunce u znaku Lava. 

Sunce je takođe Lavova vladajuća planeta , što znači da se u ovom dijelu godine osjeća izuzetno moćno, što portal lavlja kapija puni sa puno kreativne solarne energije koja povećava samopouzdanje. Iako se 08.08. smatra najpovoljnijim danom za iskorištavanje ove moćne energije, vjeruje se da je portal lavlja kapija otvoren nekoliko sedmica prije i poslije ovog datuma. 



Ove godine portal lavlja kapija je posebno povoljan jer se podudara sa mladim mjesecom koji se javlja 08. avgusta. Tada će se Mjesec poravnati sa Suncem u Lavu i najaviti novi mjesečev ciklus, dovodeći naše strasti u prvi plan i pojačavajući našu sposobnost da počnemo ispočetka. 

Sa numerološkog gledišta, broj 8 se smatra najrećnijim brojem i povezuje se sa bogatstvom i obiljem. Broj osam je doslovno znak beskonačnosti okrenut uspravno što predstavlja njegov neograničen potencijal. Osmi dan osmog mjeseca u godini puni ovaj datum energijom uspjeha i daje nam mogućnost da postavimo jasne namjere. 

Sirius se u astrologiji povezuje s bogatstvom, strašću, čašću, pa čak i slavom, dok je Sunce planeta samopouzdanja, snage volje i samoizražavanja. Ova nebeska tijela koja privlače uspjeh u kombinaciji sa obilnom numerološkom energijom 8/8 rade zajedno, stvaraju kosmički spoj koji čini portal lavlja kapija tako moćnim periodom za iznošenje vaših namjera u svemir.

Pokreće Blogger.