Perzeidi - Zvjezdani tok ljubavi: Meteorska kiša koja bi mogla donijeti sreću za 3 znaka Zodijaka

Perzeidi su jedan od najvažnijih meteorskih pljuskova u godini, a ove godine će trajati od 17. jula pa sve do 24. avgusta. 


Perzeidi su zvjezdani tok ljubavi. Oni bi mogli pomoći onima koji su u potrazi za srodnom dušom ili onima koji žele podići svoju vezu na jedan viši nivo. 12. i 13. avgusta se očekuje vrhunac ovog meteorskog pljuska pa bi bilo dobro da se u tom periodu periodu maksimalno posvetite svom ljubavnom životu. 

Za tri znaka Zodijaka ovo će biti posebno povoljan period. Blizanci: Blizanci su vrlo harizmatični i šarmantni ljudi koji znaju kako pronaći zajednički jezik sa gotovo bilo kim. Sreća će im se nasmiješiti mnogo češće od bilo koga drugog. 



Astrolozi im savjetuju da se više upoznaju, budu aktivni u komunikaciji i samo budu svoji. Perzeidi će pomoći Blizancima da ostvare značajan napredak u razumijevanju partnera. Osobe rođene u ovom znaku će konačno moći shvatiti zašto se njihova partner ponaša čudno u zadnje vrijeme. 

Vaga: Kada Perzeidi započnu i Vage će započeti svoju transformaciju. Postaju mudriji i pažljiviji. Imaju dar rječitosti, pa uspijevaju ne samo primati komplimente, već ih i uzvraćati. Usamljeni predstavnici ovog Znaka moći će privući pažnju suprotnog spola, a onima koji su već u vezi energija zvijezda padalica pomoći će u oživljavanju veze i vratiće im nekadašnju strast. 



Ribe: Veliki uspijeh očekuje one Ribe koje u još uvijek same. Među njihovim poznanicima bi se mogla pojaviti osoba koja bi im mogle odgovarati u svakom pogledu. Tok Perzeide doprinijeće rješavanju sukoba u porodici. U ovom periodu postoje jako velike šanse za romantični bijeg i ljubav. Predstavnici ovog znaka bi trebali više pažnje posvetiti svom izgledu. Nosite češće plavu i crvenu boju.

Pokreće Blogger.