Ljubavna astro analiza za Avgust - Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac 


Vaga: Slobodne Vage će svojim šarmom privlačiti pripadnike suprotnog pola kao magnetom. Sva vaša iskustva iz prethodnih veza će vam sada biti od velike pomoći. Čini se da dolaze jako lijepe promjene u vaš ljubavni život i način na koji pokazujete ljubav prema drugima. 

Kod nekih pripadnika ovog znaka postoji šansa za obnavljanje starih veza koje će biti moguće samo ako budete spremni preuzeti inicijativu. One vage koje su u braku ili vezi će imati jako skladne odnose tokom ovog mjeseca. Fokusiraćete se na neke promjene koje se tiču sredine u kojoj živite, a u svemu ćete imati podršku svog partnera. 



Škorpija: Vaša ljubavna veza će rasti samo ako budete dobro povezani sa svojim partnerom. Tokom mjeseca bi se mogle javiti neke poteškoće u vašoj vezi, ali ćete moći sve probleme koji se budu javili riješiti kroz razgovor i bez dizanja tenzija. 

Vaša veza će biti skladnija ako budete imali više razumijevanja i pružite podršku svom partneru. Slobodne Škorpije će imati mnogo šansi za nove veze. Bićete puni pozitivne energije i šarmiraćete pripadnike suprotnog pola gdje god da se nađete. 



Možda upravo u ovom mjesecu upoznate osobu koju čekate već dugo vremena. Strijelac: Vaš ljubavni život će u avgustu biti prilično miran i napredovaće polako ali sigurno. Sredinom mjeseca bi stvari mogle postati malo uzbudljivije i provodićete jako lijepo vrijeme sa svojim partnerom. 

Sve svoje probleme možete riješiti otvorenim dijalogom, samo dobro razmislite o nekim stvarima prije nego što pokrenete neke škakljive teme. Mnogi Strijelčevi će željeti nešto promijeniti u svojoj vezi, ali budite pažljivi i prije nego što bilo šta uradite konsultujte se sa svojim partnerom. 

Za slobodne Strijelčevce treća sedmica avgusta bi mogla biti posebno povoljna kada je u pitanju pronalaženje nove ljubavi. Imaćete mnogo prilika za uživanje, ali i lijepih šansi za novu vezu.

Pokreće Blogger.