Kako navesti muškarca da uvijek misli samo na vas: 8 učinkovitih savjeta

Da li ste počeli prmjećivati kako vam vaš partner u polednje vrijeme posvećuje sve manje pažnje i često zaboravalja da vas nazove? 


Nemojte paničiti, još uvijek nije kadno da pokušate popravti stvari. Postoji nekoliko veoma efikasnih načina koji bi vam mogli pomoći da popraviti ovakvu situaciju i popaviti stvari na bolje. Bićete uvijek u njegovim mislima, a on će svaki vaš susret čekati sa posebnim oduševljenjem. 

1. Nemojte mu biti nametljivi; Prestanite ga zvati svaki dan po sto puta i zatrpavati ga porukama. Tako ćete samo postići suprotan efekat. Nikada ga nemojte zvati prvi i nemojte vi zakazivati sastanak. Svakom muškarcu je potreban lični prostor i vrijeme, zato mu dozvolite da ga ima. 



2. Ne dozvolite da njegova ljubav brzo prođe; Naravno, lakše je to reći nego učiniti, ali ovo je pravilo vrlo važno za razvoj skladnih odnosa. Često se dešava da kada muškarac dobije ono što želi počne jako brzo gubiti interes za ženu. Pustite ga da čeka, a ako mu je zaista stalo do vas to mu neće biti problem. 

3. Koristite pametno modernu tehnologiju; Umjesto da mu dosađujete sa hiljadu poruka dnevno, pošaljite mu jednu ali vrijednu. Pošaljite mu na primjer neku svoju fotografiju kojom ćete mu zagolicati maštu i koja će učiniti da ne može da vas izbaci iz glave. 



To naravno ne treba da bude neka provokativna fotografija, dovoljno je da obučete nešto u čemu ćete izgledati privlečno. 4. Izgradite lijepe odnose sa njegovim prijateljima; Ako se još niste upoznali sa njegovim prijateljima, savjetujemo vam da insistirate na poznanstvu što je prije moguće. Iskoristite svoj šarm i rezultati neće izostati. 

5. Nemojte biti popustljivi kako biste udovoljili njegovom egu; Vaš muškarac trebao bi biti jasno svjestan da vi niste samo brižna i pouzdana domaćica, već i žena koja zahtijeva da se njena pažnja zasluži. Ne pretvarajte se u mašinu za pranje veša ili procesor hrane. 

Muškarci takvo ponašanje definitivno ne cijene. 6. Ne pokušavajte biti savršeni; Naravno, uvijek se morate truditi da budete bolji, ali uvijek morate da se pokazujete onakvima kakvi zaista jeste. Bez glumatanja i lažnog predstavljanja. Ako osjetite potrebu da se trebate mijenjati, činite to postepeno i zajedno sa svojim muškarcem. 

7. Isprovocirajte ga; Poigrajte se malo sa njim, i nemojte se plašiti da eksperimentišete. Vjerujte on će sa oduševljenjem prihvatiti igrice koje mu budete predlagali. To će vam pomoći da unesete još više strasti u vaš život. 8. Ne budite opsjedunuti; Nemojte gore navedene savjete shvatati previše doslovno. 

Muškarac ne treba da bude smisao vašeg života, već zajedno treba da gradite skladan odnos. Može se dogoditi da ni jedan savjet ne uspije i da shvtite da taj muškarac jednostavno nije za vas. Čovjeku koji je istinski zaljubljen u vas će to pokazati i neće dugo čekati na sastanak sa vama.

Pokreće Blogger.