Detaljan mjesečni horoskop za Avgust - Šta mogu očekivati osobe rođene u znaku Bika

Za osobe rođene u znaku Bika ovo će biti jako povoljan mjesec za sklapanje novih poznanstava. 


Druženje sa novim ljudina će vam biti od velike koristi iako biste mogli imati poteškoća u komunikaciji. Imajte na umu da svaki problem možete riješiti ukoliko budete spremni postići kompromis i dijalog. Izbjegavajte mračne misli koje su vas do sada mučile i bićete u stanju ponovo oživjeti. 

Nemojte previše brinuti zbog svoje materijalne situacije jer će se stvari jako brzo riješiti. Na poslu će situacija biti jako povoljna, a jedna osoba bi vam mogla biti od velike pomoći. KARIJERA: Za osobe rođene u znaku Bika avgust će biti jako povoljan mjesec za rast u karijeri. 



Atmosfera na radnom mjestu će biti jako pozitivna što bi vam moglo biti od pomoći da lako i bez poteškoća ostvarite svoje ciljeve. Imaćete jako lijep odnos sa starijim kolegama i svojim nadređenima što će vam u velikoj mjeri pomoći da ostvarite zapažen uspijeh. 

Saslušajte savjete starijih kolega jer vam oni mogu biti od velike pomoći. FINANSIJE: Bez obzira na uspijeh koji biste mogli postići u karijeri, nećete ostvariti veliku finansijsku dobit. Zaboravite na nove poslovne poduhvate. Ulaganja neće biti isplativa, a možda nećete imati ni novca koji bi mogli uložiti. 



Ipak, nemojte previše brinuti, ova situacija u kojoj se nalazite je samo kratkotrajna. ZDRAVLJE: U ovom mjesecu slobodno možete da se opustite jer će vas zaobići veći zdravstveni problemi. Oni koji imaju neku hroničnu bolest će uspjeti da je drže pod kontrolom, dok će se manji zdravstveni problemi riješiti bez poteškoća i posljedica. 

Sve u svemu, vaše zdravlje će biti povoljno, zbog čega ćete biti jako veseli i dobro raspoloženi. OBRAZOVANJE: Položaj planeta neće biti povoljan što će otežati svima onima koji studiraju ili polažu neki kurs. Ako želite položiti završne testove moraćete se dodatno potruditi i više učiti. 

Posebno nepovoljan period će biti za one koji uče jezike i one koji su posvećeni likovnoj umjetnosti. PUTOVANJE: Osobe rođene u znaku Bika koje budu išle na poslovna putovanja bi mogle imati velike koristi od njih i to bi im moglo omogućiti da ostvare dodatni napredak u karijeri. 

Planete će vam biti naklonjene i donijeće vam mnoge benefite od putovanja. Moći ćete bez razmišljanja otići na privatno putovanje sa porodicom koje bi moglo biti lijepo i nezaboravno.

Pokreće Blogger.