Budite strpljive i ne gubite nadu - Sačekajte muškarca koji će u vama probuditi 10 osjećanja

Ponekad, kada smo dugo sami, zaboravimo da je moguće u vezi dobiti sve ono što želimo i o čemu smo oduvijek sanjali. 


Lako se pomirimo sa mrvicama pažnje i zaboravljamo kakva veza zaista treba da bude. Mislimo kako nikada nećemo naći ono što nam je zaista potrebno pa ostajemo pored onog partnera koji nam ne odgovara u potpunosti. Ono što nikako ne smijemo napraviti je izgubiti nadu. 

Moramo biti strpljivi i čekati da se pojavi onaj muškarac koji će u nama probuditi emocije i osjećanja. 1. Radost; Leptiri se pojavljuju u trbuhu na početku mnogih veza, ali treba pričekati onoga koji će vas učiniti sretnim i uzbuđenim ne samo kad ga upoznate, već svaki dan. 



2. Sigurnost; Možda zvuči dosadno, ali važno je. Želite biti sa nekim kome vjerujete, sa nekim koga ne trebate nadgledati i kontrolisati. Pričekajte onoga ko vam neće dati ni jedan razlog da sumnjate u njega. 3. Pozitivnost; Vaš pogled na život mora dolaziti iznutra. 

Ali pored vas bi trebao biti i neko ko vam povećava radost i pomaže u održavanju pozitivnog raspoloženja. 4. Zabava; Jedan od ključnih sastojaka uspješne veze je sposobnost partnera da nasmiju jedno drugo. Ako imate sličan smisao za humor, možete preživjeti i teška vremena. 



5. Strast; Kažu da strast vremenom prolazi, ali sa pravom osobom vaša želja jednog za drugim će samo rasti kako se vaša veza bude razvijala. 6. Zadovoljstvo; Osjećaj unutrašnjeg mira i zadovoljstva u vezi je jako važan. To vam pokazuje da pored sebe imate pravu osobu. 

7. Poštovanje; Nikada ne biste trebali biti u vezi sa nekim ko vas ne poštuje. Oba partnera bi trebala da poštuju jedno drugo i da budu ponosni na svoju vezu. 8. Povjerenje; Nemojte biti sa nekim ko šteti vašem samopouzdanju i samopoštovanju. 

Nikada ne biste trebali biti sa nekim ko u vama budi bilo kakvu sumnju. 9. Hrabrost; Kada imate podršku partnera koji vas voli osjećate se nepobjedivim. Vaše samopouzdanje i samopoštovanje se povećava i on vas ohrabruje da ostvarite svoje snove. 

10. Snaga; Kada jedno drugo motivišete i nadahnjujete vi dobijate posebnu snagu. Vaša veza vas ne iscrpljuje već vam daje energiju.

Pokreće Blogger.