Venera u znaku Bika do 08.05 - Bikovi će šarmirati sve redom, Djevicama je potreban odmor

Venera, planeta ljubavi, je ušla u znak Bika 14. aprila i ostaće tu sve do 08. maja. 


Za vrijeme ovog perioda možete očekivati da budete veoma senzualni, željni ljubavi i flerta. Venera u Biku odiše nježnošću i romantikom, pa je vrijeme da oslobodite svoja osjećanja. Pročitajte kako će Venera u znaku Bika uticati na vaš znak. 

Ovan: Jako je važno da pravilno rasporedite svoje prioritete i da napokon shvatite da ste samo sebi najvažniji. Nemojte uvijek brinuti samo o potrebama drugih i priuštite sebi ono što vam srce želi. Bik: Bikovi će u ovom periodu biti jako šarmanti i sa velikim uspjehom će privlačiti pažnju suprotnog pola.



Budite ljubazni i nježni i zauzvrat ćete dob iti onu pažnju koja vam je potrebna. Blizanci: Vaša podsvjes bi vas mogla podsjetiti na neku staru ljubav. Bez obzira da li ste u vezi ili slobodni imajte na umu da vas vaše vizije podstiču da svojoj postojećoj ili budućoj vezi date priliku. 

Rak: Rakovi bi trebali biti biti razumniji prema partneru ako žele da njihova veza bude sigurna i opuštena. Nježnosti neće nedostajati i ljubavi će biti u izobilju samo ako posvetite dovoljno pažnje jedno drugome. Lav: Budite realni i pokušajte da vidite samo ono najbolje u svom partneru. 



Tek tada ćete moći vidjeti kakvu zaista osobu imate pored sebe. Budite ponosni na vašeg partnera i vašu vezu jer zaita imate na šta biti ponosni. Djevica: Nemojte se plašiti da budete radoznali i da istražujete vašu vezu i odnos sa partnerom kako bi mogli uživati u svemu onome što vam ova veza pruža. 

Vaš partner vam daje svu moguću slobodu i ima razumijevanja za vas zato bi bilo dobro da to iskoristite i uzmete odmor koji vam je prijeko potreban. Vaga: Vaša veza je razlog zbog čega se trenutno osjećate tako živo i poletno. Nemojte se suzdržavati da pokažete emocije i da date sve od sebe kako bi vaša veza bila jaka. 

Uživajte u ljubavi i osjećaju sigurnosti koji vam daje vaš partner. Škorpija: Pronalaženje ravnoteže u vezi je za vas ključan faktor u ovom periodu. Željećete napraviti neke promjene koje će vam pomoći da se uskladite sa partnerom i nađete mir u vezi. 

Uvjerite se prvo da ste oboje predani i da želite ovu vezu prije nego što date jedno drugome sve od sebe. Strijelac: Umjesto što uvijek pokušavate biti dostupni svom partneru, pokušajte da postavite neke granice kako biste osigurali da svo svoje vrijeme ne dajete samo partneru. 

Obavezno posvetite malo vremena sebi i druženju sa prijateljima. Jarac: Vi niste od onih osoba koje rizikuju posebno kada je u pitanju pokazivanje osjećanja. U ovom periodu ćete željeti izaći iz svoje zone komfora i pokazati partneru svoja osjećanja i koliko vam je stalo do njega. 

Vodolija: Budite otvoreni za kritike koje vam partner upućuje. Emocionalna sigurnost vam je sada veoma važna zato se nemojte plašiti da kažete partneru ono što osjećate. Iako neće biti lako, na kraju će vam se isplatiti. Ribe: Pokušajte da se ne koristite raznim igricama i manipulacijama kako biste dobili ono što želite. 

Ako budetet imali dovoljno strpljenja dobićete ono što vam treba ako se samo malo potrudite. Prestanite koristiti manipulaciju za postizanje svojih ciljeva.

Pokreće Blogger.