Ljubavna astro analiza do 04.04. - Bikovi bi trebali biti fleksibilniji, a Rakovi odgovorniji u vezi

Bikovi bi trebali biti fleksibilniji, a Rakovi odgovorniji u vezi


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi se trebale više osloniti na svoj karakter i svoje najbolje osobine. Vaš šarm i harizna će vam biti od velike pomoću u potrazi za srodnom dušom, ali važno je da ne sumnjate u svoje sposobnosti. 

Oni Ovnovi koji su u vezi ili braku će uživati u idiličnom odnosu, ali pod uslovom da saslušaju zahtjeve svog partnera i poštuju ih. Bik: Pokušajte da shvatite šta je to što vas blokira kako biste ovaj težak period učinili lakšim. Ipak ovaj period bi mogao donijeti neke lijepe promjene u vaš život ako uspijete da se prilagodite. 



Trudite se da u ovom periodu provodite što više vremena sa svojim partnerom, jer će vam vaš partner u ovom periodu biti najveća podrška. Blizanci: Oni Blizanci koji su slobodni bi se trebali u ovom periodu posetiti radu na sebi i sticanju novih znanja i vještina jer ovaj period neće biti na strani Blizanaca kada je ljubav u pitanju. 

Za one koji su u vezi situacija bi mogla biti malo povoljnija ako uspiju izbjeći nepotrebne rasprave sa partnerom. Rak: Za osobe rođene u znaku Raka ova sedmica će biti prilično uspješna. Ipak, ono što morate uraditi je postati odgovorniji za svoje riječi i postupke. 



Vaš partner neće još dugo moći tolerisati vašu odgovornost. Oni Rakovi koji su slobodni bi trebali biti manje samokritični i prestati tražiti sebi mane. Onaj kome se sviđate će vas voljeti takve kakvi jeste. Lav: Vaša veza bi u ovom periodu mogla ući u jednu sasvim novu fazu. 

Vi i vaš partner ćete raditi na jačanju svoje veze i oboje ćete se truditi da vaša veza bude što bolja. Željećete što više vremena da provodite zajedno i svima ćete pokazivati koliko je vaša ljubav jaka. Djevica: Slobodne Djevice će imati jako dobar odnos sa pripadnicima suprotnog pola. 

Takođe, bićete veoma aktivni i željećete da obogatite svoj ljubavni život. One Djevice koje su u vezi ili braku će uživati u dobrom raspoloženju i u vremenu koje budu provodili sa svojim partnerom. Vaga: Vage bi trebali malo više pažnje da posvete ljudima iz svog okruženja jer nikada ne znate gdje možete pronaći svoju srodnu dušu. Nikada ne znate gdje možete naletjeti na svoju srodnu dušu. 

Za Vage koje su u vezi će ovo biti jedan sasvim običan i uobičajen. Škorpija: One Škorpije koje su slobodne bi trebele više da izlaze ako žele da pronađu svoju srodnu dušu. Škorpije koje su u vezi će se osjećati jako dobro u društvu svog partnera. 

Obnovićete bliskost sa partnerom, a koja je počela polako da blijedi. Bićete jako zadovoljni i vi i vaš partner. Strijelac: Strijelčevi bi trebali više da maštaju ako žele da njihov ljubavni život krene uzlaznom putanjom. Nemojte tražiti nemoguće i nemojte preiše idealizovati svog partnera ako ne želite da budete razočatani. Kako god se stvari budu odbijali ovo će ipak biti jako lijep period za vas i vašeg partnera. 

Jarac: Jarčevi imaju tu naviku da zapostavljaju svoj život zbog posla, a to bi se moglo desiti i u ovom periodu. Pokušajte da ne zapostavljate previše svog partnera ako želite da vaša veza traje. Vaš partner bi mogao izgibiti strpljenje i neće tolerisati takvo vaše ponašanje. 

Vodolija: Vaše raspoloženje će biti veoma promjenljivo u ovom periodu, a od toga će zavisiti i stanje u vašoj vezi. One Vodolije koje su slobodne će biti jako raspoložene za izlaske i druženje, pa bi mogle upoznati mnoge zanimljive osobe. 

Neke će na vas ostaviti dobar utisak i nećete moći da ih izbacite iz svoje glave. Ribe: Ribama će ovom periodu sve biti zanimljivije i preče od ljubavi. Neke Ribe će se distancirati od svog partnera, što se njemu baš i neće svidjeti. Potrudite se da razjasnite svoje ponašanje partneru kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Znajte da vam je vaš partner najveća podrška i da će vas on uvijek i u svemu podržavati bez obzira na sve.

Pokreće Blogger.