Nikad ne trči za muškarcem, neka on trči za tobom - Zavedi ga uz nekoliko jednostavnih trikova

Ako pažljivo obratite pažnju na ponašanje muškaraca, primijetit ćete da oni svoju želju za pobjedom i dalje izražavaju na mnogo različitih načina. 


Takmiče se sa drugim muškarcima kada su u pitanju brzi automobili, poslovi i različite vještine. Takodje se takmiče sa ostalim muškarcima kada su žene u pitanju. Svaki muškarac ima urođenu želju da se udvara ženi i dokaže svijetu da je dostojan biti sa tom jednom ženom i da je osvojio njeno srce. 

Kada mu dopustite da trči za vama, omogućićete mu da dokaže da je dostojan biti sa vama, pružićete mu priliku da vas osvoji i zato nikada ne biste trebale trčati za muškarcem, već dopustiti njemu da trči za vama. Postoje još brojni razlozi zbog kojih ne biste trebali trčati za muškarcima. 



Ako budete trčali za muškarcem koji ne pokazuje interesovanje za vas, samo ćete naštetiti svom samopouzdanju i izgubiti dragocjeno vrijme. Dopustite muškarcu da ispuni svoju ulogu lovca i suptilno ga navedite da on trči za vama. Koristi mušku psihologiju, razmišljaj kao muškarac; Biće vam potrebno neko vrijeme da razumijete mušku logiku i promijenite pogled na stvari. 

Da biste motivisali muškarca da trči za vama morate dodati malo vrijednosti njegovom životu. Drugim riječima, morate imati mnogo samopouzdanja i visoke standarde. Ovo vam se može činiti nelogično, ali što je nagrada skuplja muškarac se više trudi. 



Ako muškarcu date do znanja da vas u svakom trenutku može osvojiti, neće biti zainteresovan za vas. Zapamtite, muškarci se trebaju osjećati pobjednicima, pa im morate dopustiti da se tako osjećaju. To znači da im ne biste trebali ništa olakšavati. Budite žena koja ima svoj život, koja ima svoje mišljenje i koja ne igra po tuđim pravilima. Takve žene su rijetkost i muškarac će učiniti sve da je osvoji. 

Budite malo tajanstvene i ne otkrivajte mu sve detalje o sebi. To će ga dodatno motivisati da se trudi oko vas. Muškarci ne vole džangrizave, nametljive i očajne žene; Ako postoji nešto što muškarci preziru više od svega na svijetu, to je žena koja bi učinila sve za njih. 

Mnoge žene su mišljenja da treba da udovoljavaju muškarcu kako bi osvojile njegovo srce, a to je siguran način da ga natjerate da vas ne shvata ozbiljno. U njihovim očima žena koja se tako ponaša nema nikakvu vrijednost. Ako muškarac vidi da žena nema svoje mišljenje o stvarima i nedostaje mu samopouzdanja, neće biti motiviran da je slijedi jer „nagrada“ nije dovoljno primamljiva. 

Ako želite da navedete muškarca da trči za vama morate da znate šta želite. Morate znati svoju strast, držati se svojih uvjerenja i slijediti svoje snove. Žena koja zna svoju vrijednost, prihvata svoje nedostatke i nesavršenosti i zna kako se držati za sebe, natjeraće svakog muškarca da je progoni i posveti joj se, jer je potrebna vještina da se osvoji srce takve žene. 

Neka vam dokaže da je bolji od ostalih muškaraca tako što ćete probuditi njegov prirodni instinkt za jurnjavom, borbom i pobjedom.

Pokreće Blogger.