Žena nije sama jer ne zna šta želi već zato što želi biti slobodna: Stereotipi o slobodnim ženama

Iako se mnoge žene ne slažu i ne žele razgovarati o stereotipima koji se vežu za slobodne žene, oni i dalje postoje. Kao i mnogi drugi stereotipi i ovi uopšte nisu istiniti. 


Oni samo smanjuju šanse slobodnim ženama da pronađu pravog partnera i sreću jer većina muškaraca nažalost vjeruje da su istiniti. 1. Same su jer su izbirljive; Neki ljudi pogrešno misle da žene koje su same imaju previsoke standarde i da su previše izbirljive. 

Žene samo ne žele bilo koga da puste u svoj život jer ne žele da svako ostavi trag u njemu. Zato ne dopustite da vas komentari o izbirljivosti sputavaju i nikada ne spuštajte svoje standarde. 2. Usamljene su i očajne; Žene koje su slobodne nikada nisu usamljene. Biti sam i biti usamljen imaju potpuno različito značenje, ali nažalost, mnogi to ne razumiju. One imaju svoju porodicu i prijatelje pored kojih se nikada ne osjećaju usamljeno. 3. Njihova očekivanja ni jedan muškarac ne može da ispuni; Svaka zena treba da zna svoje vrijednosti i da dobije ono što smatra da zaslužuje, naročito od svog partnera. 

Slobodne žene imaju očekivanja kao i sve druge žene i njihova očekivanja nisu previsoka ili nerealna. 4. Same su jer ne znaju šta žele; Ovo je vjerovatno najgori stereotip o slobodnim ženama. Većina žena zna šta želi i ne želi se zadovoljiti ni za šta manje. Možda je to jedan od razloga zašto im je teže pronaći pravog partnera, ali to nije razlog da snize svoje standarde. 5. Imaju strah od fizičke bliskosti; Mnoge žene imaju strah od bliskosti zbog nekih problema iz svoje prošlosti, ali to nikada nije razlog da ne započnu vezu. 

One vjeruju da će kada pronađu pravog partnera moći to da mu objasne i da će im on dati vremena da to prevladaju. 6. One su feministkinje i to im otežava pronalazak partnera; Šta znači biti feministkinja ? Osoba koja se bori za ženska prava? 

Pa, zašto je to pogrešno i zašto bi ženi koja je feministkinja bilo teško pronaći dečka? Većina muškaraca i ne zna šta znači biti feministkinja i često se plaše žena koje su feministkinje iako nemaju razlog za to. One nemaju ništa protiv muškaraca, one se samo bore za žene i za ono što one zaslužuju.

7. Važnija im je karijera od ljubavi; Bez obzira na to koliko je žena uspješna, svoju karijeru nikada neće staviti na vrh liste prioriteta. Nikada joj to neće dopustiti da utiče na važne veze u njenom životu. Mnoge žene žele da se fokusiraju na svoju karijeru, ali to ne znači da im u životu nisu važne i druge stvari. 

8. Ne vjeruju u ljubav zbog loših iskustava iz prošlosti; Žene su jake i bez obzira na to koliko su puta povrijeđene, uvijek će pronaći način da zacijele i počnu ispočetka. Nikada neće izgubiti vjeru u ljubav jer im je ljubav najveća motivacija u životu. Ljubav ih pokreće. One su svjesne da ih ljubav nikada nije povrijedila, već ljudi. 

9. Ne žele se udati i imati djecu; Iako zaista postoje žene koje ne žele da se udaju i imaju djecu, većina žena želi jednog dana da ima svoju porodicu i djecu. One samo žele partnera koji će njih da voli i poštuje isto onoliko koliko su one spremne da vole i poštuju njega. Nikada se neće zadovoljiti time da budu u vezi sa nekim samo da bi imale partnera.

Pokreće Blogger.