Tranzit Merkura i Neptuna od 01.01. - Donosi nam romantičnu i nježnu energiju za početak godine

Tranzit Merkura i Neptuna je prvi astrološki tranzit koji će se desiti u novoj godini. 


Susred ove dvije planete će nam donijeti pojačana čula, velike senzacije i jaku intuiciju. Ove dvije planete će imati imati nježan i romantičan uticaj na nas, dok će neki pomalo zalutati u svijet mašte i iluzije. Na polju ljubavi ovaj tranzit nam donosi buđenje, otvaranje srca i lijepe emocije. 

Dijete koje je skriveno u nama će sada progovoriti i potsjetiće nas na ono što dugujemo sebi, bezgraničnu i potpunu ljubav bez ustručavanja. Pojačana intuicija tokom ovog perioda uticaće na unaprijeđenje komunikacije u emotivnim odnosima, ali će nam omogućiti da jasnije osjetimo energiju drugih ljudi. 



Nemojte zaboraviti da njegujete svoju auru kako ne biste postali magnet za negativnu energiju. Izbjegavajte negativno okruženje i zaštitite se od loših uticaja koliko god je to moguće. Pružiće nam se brojne šanse da se povežemo sa pozitivnim ljudima koji će nam prenijeti optimizam i pomoći nam da se bolje posvetimo svojim planovima. 

Mnogi će se posvetiti novim hobijima koji će im donijeti mir i opuštanje. U ovom periodu naša čula će biti posebno izražena, pa će najviše uspjeha imati oni koji se bave muzikom i umjetnošću. Sekstil Merkura i Neptuna je odličan period za relaksaciju, kreativnost, komunikaciju i duhovno buđenje. 



Vaše riječi ni mogle postati alat za ostvarenje željenih ciljeva i iscjeljenje duše. Sekstil Merkura i Neptuna će uticati na sve nježne i romantične duše. Donijeće nam buđenje lijepih emocija i susrete srodnih duša. Dozvolite da vam nova godina bude romantična i nježna jer će njem početak biti upravo takav pod uticajem Merkura i Neptuna.

Pokreće Blogger.