Sve što sam ja željela ti si dao njoj - Zašto druga djevojka uvijek dobije sve što prethodna želi

Kada nije suđeno da dvoje ljudi budu zajedno tu ne može puno toga da se uradi. Nismo uspjeli i ja sam to prihvatila. 


Takođe sam svjesna da trebaš da tražiš svoju sreću poslije mene i to sam prihvatila, ali se iz nekog razloga osjećam loše kada razmišljam o tome. Razumijem da nismo bili savršen par, ali ne razumijem kako možeš njoj da pružaš sve ono šta sam ja tražila od tebe. 

Meni si jasno stavio do znanja da tražim previše, a sada sve to što sam ja željela ti daješ njoj. Nikada mi nisi davao komplimente, nikada nisi išao sa mnom u kupovinu i nikada nisi podržavao ono što ja volim. Sada kada vidim tebe i tvoju novu djevojku vidim koliko joj pažnje posvećuješ. 



Nju vodiš na romantične večere i ostvaruješ sve ono o čemu sam ja sanjala sa njom. Ona ima svu tvoju pažnju koju sam ja oduvijek željela. I to je ono što me najviše boli nakon naše veze. Činjenica da ona dobija sve, a ja nisam dobijala ništa. 

Nisam ljubomorna na nju. Želim vam sve najbolje ako je ona zaista ona prava za tebe. Ljubomorna sam na sve ono što ona dobija, a ja nisam dobila ništa od toga. Uvijek sam se nadala da ćeš cijeniti sve ono što sam činila za tebe, nadala sam se da ćeš početi drugačije da se ponašaš prema meni, ali to se nikada nije dogodilo. 



Dogodilo se za drugu djevojku koja je dobijala cvijeće, poklone, tvoju pažnju i komplimente. Možda je problem bio u meni. Možda nisam bila dovoljno dobra za tebe. Možda si mi samo takvim svojim ponašanjem želio pokazati da nisam dovoljno vrijedna tvog truda.  Možda je zato ona dobila sve, a ja nisam dobila ništa.

Pokreće Blogger.