Razumijete se bez izgovorene riječi - Jasni znakovi da je žena srela svoju blizanačku dušu

Kada nađete svoju blizanačku dušu to nije bilo kakva romantična veza, već posebna vrsta emotivnog osnosa na koji mnogi čekaju cijeli život. 


Blizanačka duša se sreće samo jednom u životu. To je druga polovina naše duše koja je identična našoj, to su dvije energoje na različitim frekvencijama koje se spajaju u jednu. Kada se u našem životu pojavi blizanačka duša mi to osjetimo jer tada počinjemo da učimo i osjećamo nešto novo. 

Tada počinjemo da se mijenjamo i osjećamo stvari koje do tada nismo osjećali. 1. Ljubav koja govori u potpunoj tišini; Kada sretnete svoju blizanačku dušu često vam nije potrebna verbalna komunikacija, vaše duše znaju kako da međusobno komuniciraju. 



Vaša srca su povezana i imate moć da se razumijete bez izgovorene i jedne riječi. 2. Ne plašite se gubitka; Kada sretnete svoju blizanačku dušu vi nemate strah da ćete izgubiti jedno drugo. Znate da su vaše duše stvorene jedna za drugu. 

Vaša veza se zasniva na emocionalnoj i duhovnoj vezi, a ne samo na fizičkoj. 3. Gura vas naprijed; Vaša blizanačka duša je ta koja vas uvijek gura da idete naprijed, uliva vam samopouzdanje i pomaže vam da rastete. 4. Liječi vašu dušu; Kada pronađete svoju blizanačku dušu, ona liječi sve vaše stare rane, uči vas da se povežete sa svojom istinskom prirodom i uči vas da slušate svoje srce. 



Ona vas podstiče da se vratite svojoj divljoj prirodi. 5. Energija intimnosti; Kada sretnete svoju blizanačku dušu, otkrivate jaku energiju koja čini da uživate u svakom odnosu na jedan potpuno drugačiji i jedinstven način. To je odnos koji je pun strasti i emocija. 

Sa svojom blizanačkom dušom ste slobodni da istražijete bez straha i ograničenja. 6. Znate da zaslužujete ljubav; Ova veza vas uči da zaslužujete ljubav. Ona u vama briše sva prethodna loša iskustva i otvara vam novo polje ljubavi. Vi živite kroz nju, a ona živi kroz vas. 

7. Naučite da poštujete sopstvenu prirodu; Vi ste jedna duša, a dva tijela. Poštujete svoje različitosti, želje i zahtjeve. Ni jedno od vas nema želju da mijenja svog partnera, već podstičete jedno drugo na rast, jedno drugom ste podrška i motivacija. 

8. Znate da više nikada nećete biti sami; Duboko u sebi znate da ste pronašli osobu za cijeli život. Znate da je to ljubav o kojoj ste sanjali i ne plašite se da ćete biti razočarani, tužni i samo više nikada u životu.

Pokreće Blogger.