Partner bi vam trebao biti saučesnik u svemu: Mali signali koji bi mogli pokazati pravo stanje veze

Nije uvijek lako održati dugu i stabilnu vezu, niti onu iskru koja je postojala na početku veze. Parovi veoma često zaglave u svakodnevnoj rutini i zaborave na male gestove kojima su pokazivali ljubav jedno drugome. 


Ako je vaš partner prestao da radi neke male stvari sa kojima vam je prije pokazivao ljubav, možda je vaša veza na klimavim nogama. Obratite pažnju na te stvari, jer ako one nestanu može se desiti da vaša veza zapadne u krizu iz koje nema povratka. 

Vaš partner ne inicira intimne odnose; Normalno je da se želja za intimnošću postepeno smanjuje, ali ako imate osjećaj da je vaš intimni život naglo prekinut, trebalo bi da razgovarate o tome i pokušajte da nađete u čemi je problem. 



Više vam ne nudi svoju pomoć; Ako vaš partner vidi da ste umorni i da vam treba pomoć, ali se svejedno ne odlučuje da vam pomogne, to može da bude znak za alarm. Ako se vaš partner ne trudi da vam pomogne to i nije neki partner koji bi trebao da vam je saučesnik u svemu. 

Ne pita vas kako ste; Partner bi trebao da vam bude podrška i da vas uvijek pita kako ste. Ako vas on više ni povremeno ne pita kako ste, možete imati osjećaj da sve vaše muke prolaze nezapaženo. Partner bi trebao da zna kada prolazite kroz težak period i da bude uz vas. 



Više vas ne zove i ne šalje vam poruke; Sasvim je normalno da želite da čujete glas svog partnera, naročito ako je negdje otputovao, ali ako on ne pokazuje zainteresovanost za razgovor sa vama, to može da bude znak da ga ne zanima održavanje veze sa vama. Više vas ne drži za ruku u javnosti; Svaki par ima način na koji komunicira u vezi, ali se nedostatak neverbalne komunikacije u vezi lako primjećuje. 

Neke osobe jednostavno nisu tip koji voli da se mazi i drži za ruke u javnosti, ali svakako postoje načini koji će pokazati manjak privrženosti u vezi. Ne gleda vas u oči dok razgovarate; Pogled otkriva mnogo o osobi i njenom ponašanju. 

Ako neko stalno gleda u različitim smjerovima dok razgovarate sa njim, steći ćete utisak da vas ne sluša. Ako vas vaš partner više ne gleda u oči dok razgovarate i ne fokusira se na vas, to može da znači da je odsutan i da nešto krije. 

Važno je da obratite pažnju na male gestove u vezi, jer oni mogu da vam pokažu stanje vaše veze. Ako primjetite da nema nekih malih gestova u vašoj vezi razgovarajte o tome sa partnerom. Komunikacija je prvi korak u zbližavanju kada dođe do udaljavanja u vezi.

Pokreće Blogger.