Ženina poruka ljubavnici: Zahvalna sam ti jer smo muž i ja sada bliži nego ikada

Za razliku od standardne slike žena koje ostaju u braku sa mužem koji ih je varao ja sam prava feministica. To što sam feministica ne znači da želim da ostavim svog muža nakon što me prevario. 


Baš suprotno, izabrala sam da ostanem sa njim. Ja radim oko šest mjeseci godišnje, moj muž takođe nema stalna primanja i nismo mogli sebi da priuštimo da moj suprug ima ljubavnicu. Želim da znaš da pare koje je potrošio na poklone koje je kupovao tebi , nisu pare koje je on zaradio. 

Te pare su trebale da budu za proslavu rođendana našeg sina. Vjerujem da si čeznula za ljubavlju, poštovanjem i divljenjem. Kada je on poklonio tebi poklone i vrijeme, on je to istog momenta ukrao iz našeg braka i naše porodice. Ti si zajedno sa njim učestvovala u krađi dobara iz mog braka.



Kada je moj muž imao aferu sa tobom mi smo bili veoma intimni u tom periodu. Provodili smo vrijeme zajedno, izlazili na večere, djelili smo strahove i brige. Moj muž nije tražio pažnju sa strane zato što mu ja nisam davala dovoljno pažnje. 

I nakon jedanaest godina našeg braka ja podjednako uživam u intimnosti sa njim kao i na početku. Kako ste vi provodili više vremena sa mojim mužem tako ste više uništavali naš brak. Činjenica je da si ga ti iskoristila kao prolaznu zabavu i muškarca koji te je obasipao skupim poklonima. 



Da sam tada ostavola svog muža mislim da nikada ponovo ne bih mogla biti u vezi ni sa jednim drugim muškarcem. Dala si mi priliku da ponvo zavolim sebe i svoj brak. Shvatila sam da sam sposobna oprostiti. Shvatila sam da je svaki brak klimav, da čak i najjači brakovi mogu da puknu. 

Vaša afera je nešto što je ojačalo naš brak i naučilo me koliko sam spremna da oprostim i borim se za svoj brak i porodicu. Kada sam odlučila da oprostim svom mužu za prevaru pristala sam da prihvatim vašu aferu kao svoju. Znam da je ponekad najteže ostati, ali isto tako znam da smo moj muž i ja suđeni jedno drugome i da pripadamo jedno drugome.

Pokreće Blogger.