Ljubavna astro analiza do kraja 2020 godine: Lavove očekuje velika sreća - Vodolije nove ljubavi

Detaljna ljubavna astro analiza do kraja godine - Šta mogu očekivati znakovi Zodijaka


OVAN Period će Ovnovima doneti važne zadatke i previše obaveza na koje će se morati koncentrirati pa vremena za ljubav neće mnogo ostati. Međutim to nije nimalo loše za vas, jer vam je preko potreban period samoće u kojem ćete shvatiti šta zapravo želite. Kraj godine donosi mogućnost za poznanstvo s osobom koja će vas zaintrigirati i s kojom ćete uploviti u emotivnu vezu koja obećava. 

Ovnovi koji su zauzeti ili u braku bi trebalo da vode računa kome iznose detalje iz svog emotivnog života, jer bi se te reči mogle iskoristiti na loš način. Garancija za srećan porodični život je da ne delite svoje probleme s drugim ljudima. BIK Nekoliko osoba će pokušati da osvoje vaše srce pa ćete se naći pred teškim izborom. Astrolozi savetuju da do sredine septembra ne donosite važne odluke kada je ljubav u pitanju, jer bi mogle biti potpuno pogrešne. Dobro razmislite pre nego što uplovite u ozbiljnu vezu. 

Zauzeti Bikovi bi trebalo da povedu računa o odnosu s voljenom osobom. Pred vama je period pun izazova koji će na test staviti vašu vezu. Neko iz okoline će pokušati da naruši vašu sreću, stoga budite oprezni. BLIZANCI Tokom proleća vam je postavljen svojevrstan ultimatum od strane voljene osobe. Vreme je da se odlučite da želite da napravite sledeći korak i započnte stvaranje porodice ili želite da nastavite dalje sami. Vreme je da izaberete ono što vas usrećuje. Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja im se na prvi pogled neće svideti, ali će vremenom postajati sve prisniji. To poznanstvo bi se moglo pretvoriti u veliku ljubav. 

RAK Ovaj period će vas naterati da naporno radite i bavite se ličnim razvojem. Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, kada se najmanje budete nadali. Obratite pažnju, možda je vaša sudbina već tu negde, u vašoj blizini. Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara… 

LAV Pravi “kralj” ljubavnih veza do kraja godine! Period će biti obeležen zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju. Ubrzo ćete sresti osobu koja će vas očarati i s kojom ćete poželeti da zasnujete porodicu. Zauzete Lavove očekuje proširenje porodice. 

DEVICA Devica će se odupirati ljubavi i na sve načine pokušavati da pobegne od nje, ali budite svesni činjenice da će se promeniti mnogo toga. To će biti period borbe sa samim sobom, ali će na kraju ljubav pobediti. Posebna osoba će ušetati vaš život. Pod uticajem Saturna, zauzete Device će se suočiti sa sukobima s partnerom. Važno je da u takvim situacijama ostanete mirni kako ne biste vezu doveli do kraja. 

VAGA Vagama će se dogoditi velike promene na bolje na ljubavnom planu, ruže će vam cvjetati pa ćete imati više energije i volje, što će se pozitivno odraziti i na ostale aspekte života. Zauzetim Vagama sledi period u kojem će sve biti mirno i bez nekih velikih pomaka. Potrudite se da začinite odnos s partnerom, romantičnim putovanjem ili nekim lepim gestom, jer vas u suprotnom očekuje period svađa.  
ŠKORPIJA Period će biti obeležen lepim emotivnim trenucima, ali i brodolomima. Iako će biti kratkotrajne, ostaviće veliki trag na Škorpionima. Zaista ćete naučiti da volite i konačno ćete odrediti kriterijume koje tražite kod partnera. Ovaj period vam donosi pravu ljubav koju ste tako dugo čekali. Zauzeti Škorpioni će se naći na raskršću u svojim vezama. Vreme je da donesete važne odluke. Ova godina je prelomna. Postoji mogućnost za krah veze… 

STRELAC Strelci će imati neverovatno mnogo sreće. Sredinom godine postoji šansa da svoju sudbinu povežete s osobom koja će vam biti podrška u svakom smislu. Ne bi trebalo propustiti takvu šansu koju vam je sudbina donela. Zauzeti Strelčevi bi trebalo da budu iskreniji prema voljenim osobama, ali i prema sebi samima. Nakon malih nesuglasica, sledi period u kojem će vladati harmonija 

JARAC Jarčeve očekuju turbulentne situacije na polju ljubavi. Nikako se nećete moći skrasiti pored jedne osobe. Na kraju godine ćete biti prisiljeni da donesete velike odluke. Postoji mogućnost za osnivanje porodice. Za zauzete, period će biti izuzetno težak. Postoji mogućnost da će vas voljena osoba izdati. 

VODOLIJA Usamljene Vodolije čeka zanimljivo poznanstvo na mestu na kojem se najmanje nadaju da će sresti voljenu osobu. Zvezde kažu da je ovo najbolje vreme za započinjanje novih ljubavi ili osnivanje porodice. Zauzete Vodolije će imati period harmoničnih odnosa. 

RIBE Ribama se u život vraća neka osoba iz prošlosti koja im je mnogo značila. Neočekivani susret može završiti obnavljanjem romanse. Zauzete Ribe bi trebalo da više pažnje posvete voljenim osobama.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.