Jaka žena cijeni sebe - To što zna koliko vrijedi ne znači da ima previsoke standarde

Mnogi muškarci se plaše jakih žena, dok oni koji ih žele pored sebe nisu spremni da joj daju ono što ona zaslužuje. Oni smatraju da jake žene imaju visoke standarde, a nisu svjesni toga da one samo znaju da cijene sebe i znaju koliko vrijede.


Mnogi muškarci se plaše da nisu dovoljno dobri za jaku ženu i odbijaju da stupaju u vezu sa takvom ženom, a  nisu svjesni da je njoj samo potreban neko ko je dovoljno zreo i za koga vrijedi da se bori. Jaka žena je sprema sve da da muškarcu kojeg voli, ona je spremna za njega da pomijera planine.

Voljeće ga svom svojom dušom i tijelom, ali mu se neće predati dokle god nije sigurna i dokle god joj on ne dokaže da je vrijedan njene borbe i truda. Ona želi muškarca koji zna šta želi od života i koji ima jasne ciljeve, a ne muškarca kojeg će učiti odrastanju.



Jaka žena cijeni sebe i nikada neće pristati na manje nego što zaslužuje. Kada upozna muškarca koji će znati da je cijeni i poštuje ona će da mu uzvrati poštovanje i više nego što on može da zamisli. Dobar muškarac nije samo onaj koji će da odgovara na njene poruke i pozive.

Dobar muškarac je za nju onaj muškarac koji će da bude vijeran, odan i koji će da se trudi da njihova veza uspije isto koliko i ona. Dobar muškarac je onaj koji će uvijek da bude uz nju kada joj bude bila potrebna pomoć i podrška i neko na kojeg će moći uvijek da se osloni.



To nisu previsoki standardi. Ako jaka žena čeka nekoga ko će biti vrijedan njenog vremena i pažnje to znači da ona zna koliko vrijedi i spremna je čekati koliko god je potrebno dok se ne pojavi pravi muškarac u njenom životu.

Pokreće Blogger.