Znakovi koji pokazuju da ste jaka i harizmatična osoba - "Ne brine vas šta drugi misle o vama"

Uvjerljivi ste u svemu o čemu govorite,  iskreni ste i uvijek govorite istinu ma koliko ona bila gorka.


1.Otvoreno govorite o svojim osjećanjima. Nikada ne uljepšavate vaša osjećanja i ponekad znate biti veoma ravnodušni. Otvoreni ste prema novim ljudima, ali vas ne brine previše šta drugi misle o vama.

2. Vi ste veoma strastvena osoba. Postoje stvari koje jednostavno ne mogu da vas očaraju. Ili ste zainteresovani za nešto ili niste, ne postoji ništa između. Ako naiđete na nešto što u vama budi strast učinićete sve da to i dobijete.



3. Borite se do kraja. Vaš borbeni temperament ne znači nekontrolisanu agresiju. Uvijek razmislite o strategiji i procijenite prednosti i nedostatke prije nego se upustite u borbu. Kada se suočite sa preprekama borite se do kraja.

4. Jasni ste i uvjerljivi. Nikada ne govorite o nečemu u šta niste sigurni. Dobar ste govornik i ono što što govorite ima veliku moć. Ponekak jednostavno ne žlite razgovarati o nečemo ako važe obrazloženje nije uvjerljivo.



5. Veoma ste iskreni. Iskrena ste osoba i uvijek govorite istinu ma koliko ona bila gorka. 6. Uživate u dubokim i smislenim razgovorima. Fascinirani ste filozofskim, psihološkim i duhovnim temama. Ne volite da gubite vrijeme na prazne razgovore, volite duboke teme koje mogu da zadovolje vašu žeđ za intelektualnom komunikacijom.

Pokreće Blogger.