Povrijedite Raka i očekujte osvetu: U stanju su manipulisati drugima zbog svoje koristi

Svaki znak zodijaka je poseban sam po sebi i svaki ima unikatne karakteristike koji ih čine takvima kakvi jesu. Tako i osobe rođene u znaku Raka imaju specifičan karakter i njihove osobine ih čine jedinstvenim.


U zavisnosti od svog raspoloženja Rakovi znaju biti veoma manipulativni. Iako ponekad nisu u stanju da kontrolišu svoju ličnost, oni su ipak u stanju da je promijene. Oni su u stanju da manipilišu sa dugima kako bi postigli ono šta žele i u tome nemaju granice. 

Rakovi su veoma osvetoljubivi zbog čega znaju biti jako manipulativni. Povrijedite jednog Raka i vidjećete šta je osveta. Tada vam je najbolje da bježite od njega što dalje jer je u stanju da sve vaše i najmanje greške okrene u svoju korist i provede svoju osvetu.



Rakovi imaju dobro razvijenu intuiciju i kad mislite da ne sumnjaju ni najmanje u ono šta se dešava, vjerujete da sve znaju. Trudite se da sa njima uvijek budete iskreni, jer ako primjete da ih lažete spremni su da iskoriste to protiv vas i da manipulišu sa vama. Više će da vas cijene ako ih povrijedite sa istinom nego da ih povrijedite tako što ih lažete.

U stanju su da kontrolišu sve oko sebe i da manipulišu sa drugima kako bi zastitili sami sebe. Više brinu o tome da zaštite sebe nego o ljudima koji ih okružuju. Kada im je neko veoma važan u životu oni su takođe u stanju da manipulišu sa njim pod izgovorom da žele da ga zaštite jer ta osoba ne zna da zaštiti sama sebe. Svoju sposobnost da kontrolišu druge pravdaju kroz svoju brižnost.



Lojalnost je nešto što Rakovi izrazito cijene. Ali to im ne daje za pravo da kontrolišu osobe koje su im lojalne. U stanju su da im u jednom momentu pomognu i daju sve od sebe da se osjećaju dobro, a u drugom trenutku mogu da ih iskoriste. Takvo ponašanje ne mora uvijek da bude loše i zlonamjerno, ali može da ih dovede u nezgodnu situaciju. 

Pokreće Blogger.