Čekajte muškarca koji se boji da vas izgubi - Sa kojim uvijek znate na čemu ste

Zaustavite se na trenutak i pogledajte svoj život, imate toliko stvari za koje biste trebali biti zahvalni. Zato vam treba neko ko će otjerati vaše strahove, strijepnje ko će vas razumjeti kada ste nervozni i nezadovoljni kada stvari ne idu onako kako ste planirali i ma koliko se vi trudili ne dobijate ništa zauzvrat.


Čekajte  muškarca koji misli da ste najljepša žena gdje god da se pojavite. Čovjeka koji će izbrisati vaše nesigurnosti i natjerati vas da ponosno hodate, sretni zbog sebe, čovjeka u čijim se rukama osjećate najsigurnije,  koji će vam brisati suze sa lica i koji će uvijek da vas brani od svake nevolje i zla.

Čovjeka koji je spreman da zrtvuje sebe samo radi čiste ljubavi prema vama. Pričekajte onoga koji će vam donijeti osmijeh na lice kada sve oko vas izgleda sivo, onoga koji će vas učiniti najsretnijom ženom na svijetu. Čekajte onog muškarca koji će da vam pokaže zašto je svaka vaša prethodna veza bila potpuni promašaj, onoga čije riječi nisu prazne i koji ne daje lažna obećanja.



Muškarca koji će vam pokazati da vas voli i koji će stajati iza svojih riječi i djela. Čekajte muškarca koji nikada neće dozvoliti da se zapitate da li je vrijedan pažnje i borbe. Muškarca sa kojim uvijek znate na čemu ste, koji vas neće razočarati i koji će se truditi i  posvetiti vam isto onoliko pažnje koliko vi posvećujete njemu.

Čekajte muškarca koji ne traži savršenstvo jer zna da niko nije savršen, koji od vas neće tražiti da se promjenite i koji će voljeti sve vaše vrline i mane. Čekajte muškarca koji će vam pokazati šta je prava ljubav, koji je spreman otići na kraj svijet zbog vas, muškarca koji će ignorisati cijeli svijet zbog vas i muškarca zbog kojeg biste vi učinili te iste stvari.



Muškarca koji zna da život nije lak i da u životu ništa ne dobijate servirano na tacni i muškarca koji zna da se bori za ono šta želi. Čekajte muškarca koji je svjestan da su usponi i padovi sastavni dio veze, koji je svjestan da će tu biti i svađa i suza ali da je na kraju najbitna ljubav

Čekajte muškarca koji se boji da vas izgiubi, samo čekajte i jednog dana takav muškarac će da se pojavi u vašem životu.

Pokreće Blogger.