Venera bez retrogradne sjenke: Znakovi Zodijaka koje naročito očekuje sreća u ljubavi

Pozitivnu energiju nam donosi Venera bez retrogradne senke


Dosta toga nas tek čeka, pa i posla i obaveza, ali sve će nas osvežiti izlazak i iz konfliktnog kvadrata Venere sa Neptunom u Ribama. Morali smo da odlažemo i ljubavno otvaranje ali i sva novčana i finansijska pitanja, sve dok je planeta ljubavi i novca bila retrogradna.

Nešto lakše smo počeli da dišemo kad je završen retrogradni hod, pa su i sve potrebe u vezi s lepotom i ulepšavanjem, kupovinom i renoviranjem konačno došle na dnevni red. Međutim, pravi raskid s prošlošću, ljubavnom nostalgijom i emotivnim zamkama nastupa sad kad je Venera izašla i iz retrogradne senke.



Mnogima će doneti ljubavnu vrtoglavicu i izazove, a tri znaka imaju posebnog razloga da se raduju. BLIZANCI Strasni znak Blizanac, koji često pokazuje dva različita lica svetu, ući će u talas velike ljubavne energije. Biće prvo zbunjen ovaj vešti komunikator, zaista, kao da mu je neko izmakao tlo pod nogama.

Za vas je važno da uprkos vreloj privlačnosti razmislite – da li će u ovom odnosu nešto ostati kad se raziđe ova erotična magla. Ako je odgovor “da”, samo napred! VODOLIJE Teški dani kroz koje prolazi ceo svet donose potpuno novu perspektivu.



Zaista nije vreme za rasprave i konflikte, sada kad nam je budućnost tako neizvesna. Dobro to osećate, drage Vodolije, i zato u vama raste prava plima nežnosti i spremnosti na pomirenje. Ljubav, umiljatost i velikodušnost obojiće vaš emotivni svet i uživaćete u tome.

RIBE Romantična intuicija već objavljuje da počinje lep ljubavni period. Iako deluje kao da je sva energija iščezla, pokret Venere će otvoriti nove izvore snage i samopouzdanja što privlači poput magneta. Spremite se da budete podrška partneru, da u vašem dvojcu vi budete kormilar neko vreme.

Pokreće Blogger.