Najsamostalniji znakovi Zodijaka: Djevice su veoma nezavisne - Srtijelci ne žele biti vezani ni na koji način

Ako imate jako mišljenje i želite raditi stvari na svoj način, možda ste jedan od najsamostalnijih znakova zodijaka. Ako se ne oslanjate na druge i imate život izvan onoga što njihov horoskop kaže, onda ste vjerovatno samostalniji od većine.


Neki znakovi zodijaka se rađaju samostalni i uvijek misle samo na sebe. Nezavisni znakovi zodijaka stoje iza svojih postupaka, svojih misli i uvjerenja. Oni ne osjećaju potrebu da se prilagode ili promijene da bi ugodili drugima. Jedina osoba na koju ovi znakovi sa sigurnošću mogu računati su oni sami, i proširivanje tog povjerenja na druge im je komplikovano.

VODOLIJE Vodolije su slobodoumni mislioci i ono u šta drugi vjeruju, rade ili pričaju ne utiče na njih. Njih ne možete prisiliti da vole nešto samo zato što je to popularno ili zato što to drugi vole preporučuju. Jedino odobrenje koje oni traže je njihovo vlastito. Nikada ne idu zajedno sa gomilom niti rade ono što se od njih očekuje. Bave se svojim poslom na najkreativniji i najjedinstvenji način.



STRIJELAC Strijelci su tolino samostalni da žele biti slobodni da idu gdje oni hoće i rade šta oni hoće. Ne žele tražiti odobrenje od drugih. Strijelac je vješt i prilagodljiv, zato se nikada ne boji otići negdje gdje nikada nije bio. U stanju su rizikovati i izazvati svoj napredak bez panike, jer vjeruju u svoje vlastite vještine i sposobnosti. Srtijelci ne žele biti vezani ni na koji način, ni fizički ni emocionalno.

OVAN Jedna od stvari koja Ovna čini toliko nezavisnim je njihova vjera u sebe. Mogu rizikovati ili donositi pogrešne odluke, ali znaju da će na kraju doći na mjesto gdje žele biti i naučiti ono što žele znati. Oni vjeruju svojij intuiciji.



Ovan se kikada neće suzdržavati i uvijek će ići naprijed, čak i kada ih drugi pokušavaju odgovoriti. Neki Ovnovi pokušavaju da se fokusiraju na pozitivno u nekoj situaciji i trude se da se osjećaju dobro. Obično su optimistični i imaju optimističan stav.

BLIZANCI Blizanci ne žude za onim šta drugi imajui ne zavide im na tome, vreć učine da i oni imaju isto. Blizanci pokušavaju da iz kritike izvuku ono šta im moze biti od pomoći ali ne dozvoljavaju da to utiče na ono šta rade. Jedina osoba koju imaju potrebu da impresioniraju su oni sami, i ne oslanjaju se na tuđu pomoć. Jako su inteligentni i znaju kako da dobiju ono što žele, a da pritom ne duguju nikome ništa.

DJEVICE Djevice su veoma nezavisne. Previše znaju da bi bili pod bilo čijom kontrolom. Ne žele da traže ničiju pomoć, jer su previše samostalni za to. Puni su samopouzdanja i teško im je da povjeruju da drugi znaju ili rade nešto bolje od njih. Djevice postavljaju granice i neće dozvoliti drugima da ih iskorištavaju ili koriste bez njihovog pristanka. Sasvim dobro se snalaze sami.

JARAC Jarčevi su veoma vrijedni i marljivi, ali ne shvataju koliko su samostalni. Toliko su samostalni da su poslovi koje izaberu da rade su stvari koje žele da rade. Sviđa im se samostalnost koju donosi finansijska sloboda, ali radije će raditi ono što vole i graditi svoj put na gore, nego raditi nešto što im ubilo dušu ali sto bi im donijelo mnogo novca. Radije će odgovarati sebi nego nekome drugom, zbog čega uglavnom nezavisni ugovarači ili vode vlastiti posao.

Info Pult / Branka.G

Pokreće Blogger.