Astro analiza do 15. Jula - Šta nam donose pomračenja i retrogradne planete

Očekuje vas najburniji period u 2020. godini


Već smo prošli sredinu 2020. godine - puno toga je iza nas, još više stvari je ispred nas, a letnji meseci jun i jul donose nam malo više nemira. Početak jula označen je punim Mesecom i pomračenja Meseca. U poslednjih par dana mnogi su se osećali umorno, pospano, osećali su nemir, strah, bes i teret...

Sve planete su skoro u retrogradnom hodu, što znači da nas očekuju talasi ljutnje, nelagodnosti i neprijatnih emocija. Pitaćemo se - "Zašto ovakva negativnost izlazi iz mene?" Ove emocije se upravo sada aktiviraju kako bi nam pokazale da je vreme da preduzmemoprekopotrebne nove korake.Mars u Ovnu dodaje tempo, pa je važno da idete napred uprkos pomešanim osećanjima. Prepustite se emocijama koje bujaju, strahovima, osudi i teškoćama... Prihvatite ih i pustitite ih da odrade svoj "zadatak", a onda pronađite put stabilnosti. Naročito pre punog Meseca koji će se dogoditi u nedelju.

Do 15. jula očekuje nas najburniji period u 2020. godini. Dobro je da preduzmete nove korake, potrudite se da sklonite ograničenja iz svoje glave i otpustite stvari koej vas ometaju. Sve prepreke uklonite i pokušajte da odgovorite na pitanje - Šta nam treba za unutrašnje zadovoljstvo?Jul nam donosi velike promene u mišljenjima, uvidima, koracima, čak i vremenskim prilikama... Retrogradni Merkur završava se 12. jula i već ćemo odahnuti. Zatim, mlad Mesec u Raku 20. jula dodaće još jedan krug osećaja neprijatnosti i straha, a istovremeno aktivirati inovacije koje treba dodati u odnosima ili karijeri...

Intuicija će izaći na površinu. Da li delujemo u skladu sa osećanjima ili smo uzdržani? Suočite se sa burnim emocijama i pokušajte uprkos svemu da pronađete mir!

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.