Pričekajte muškarca koji će vam poljubiti ruke i čelo prije nego što vas poljubi u usne

Sačekajte muškarca s kojim vam je prijatno u najneugodnijim situacijama.


Ne slažite se s osrednjošću. Nemojte se forsirati da mislite da je normalno dobro. Zaslužujete najbolje. Sačekajte najbolje. Sačekajte onoga koji je stvoren za vas i koji će vam život okrenuti naopačke. Sačekajte muškarca koji će vam se svideti.

Ko će vam uzeti ruku i pridržati je da se osjećate voljeno i sigurno. Ko će vas odvesti u stranu i zaštititi vas od bilo kakvih prijetnji. Pričekajte muškarca koji će vam poljubiti ruke i čelo prije nego što vas poljubi u usne.



Sačekajte muškarca koji će vas gledati samo. U čijim očima ćete vidjeti ljubav i iz čijih usana osmeh neće nestati kad je s vama. Sačekajte ovaj poseban izgled. Vrijedan je. Pričekajte onoga koji vas želi nasmijati. Ko je najsretniji kad vas vidi sretnom.

Sačekajte muškarca s kojim vam je prijatno u najneugodnijim situacijama. Ko vas razumije i kome ne treba ništa objašnjavati, jer su vam duše povezane, i uvijek znate šta on misli i osjeća. Sačekajte muškarca s kojim možete biti 100% sami. Ne suzdržavaj se. Nemojte se pretvarati.



Sačekajte nekoga ko ceni svaki trenutak sa vama i učini ga posebnim. Sa kim je čak i putovanje u prodavnicu avantura. Onaj koji te zaista razumije. Ko vjeruje u vas. Ko te motivira da ideš naprijed. Ko zna koliko ste srećni da vas oboje upoznamo. Čekaj ga. On je i traži te.

infopult

Pokreće Blogger.