Pomrčina Mjeseca u Strijelcu: Lavovi mogu donijeti pogrešne odluke - Vodolije mogu imati konflikte

Lavovi mogu donijeti pogrešne odluke - Vodolije mogu imati konflikte s rodbinom ili roditeljima


OVAN Dragi Ovnovi, kod vas se ova pomrčina najviše odnosi na vašu devetu kuću koja je vezana za obrazovanje, strance i putovanja pa će biti promjena u tim područjima. Naglašeno je i polje svakodnevnice posla i tajnih neprijatelja koje sada možete jasno vidjeti. Čuvajte svoje uvide koji će vam poslije dobro doći.

BIK Dragi Bikovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašem osmom polju pa vi možete biti impulzivni i možete strepiti od otkrivanja tajni. Kako je uključen Mars i Venera, onda možete sagledati sebe i početi se mijenjati. Postojat će želja da promijenite svoj imidž, ali i duhovne stavove. Moguće je da krenete putem neke nove filozofije, ali ne donosite odluke ishitreno već dobro razmislite.



BLIZANCI Dragi Blizanci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa i osobnosti. Sunce i Mars prave kvadrat pa možete doživjeti neke stvari koje vas izbacuju iz ravnoteže. I sitnica vas može izbaciti iz takta. Mogu se javiti i problemi vezani za novac i preispitivanje prijateljstava. Budite oprezni u odlukama, posebno u vezi novca. Ako nekom posuđujete novac, možete ostati i bez prijatelja i bez novca.

RAK Dragi Rakovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašem šestom polju što se može odraziti na vaš posao, a utjecaj se može osjećati i do šest mjeseci. Kako je vaš vladar Mjesec, svaka pomrčina i promjena Mjeseca snažno utječe: Moguća su ogovaranja na poslu. Mnogi Rakovi bi mogli sada učiniti nešto hrabro za sebe. Ne reagirajte impulzivno niti odlučujte na brzinu.



LAV Dragi Lavovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašoj petoj kući zabave, djece, kreativnosti i veza pa se možete usmjeriti na to polje. Pojedini Lavovi mogu donijeti pogrešne odluke pa dobro pazite. Moguća je promjena nekih dosadašnjih stavova ili u najmanju ruku njihovo testiranje. Svakako je ovo mjesec sudbinskih promjena, posebno za vrijeme pomrčine Sunca 21. lipnja/juna.

DJEVICA Drage Djevice, kod vas ova pomrčina Mjeseca može izazvati iznenadne probleme i promjene u kući, s majkom, te neke kvarove, koji mogu donijeti iznenadne troškove. Ukoliko doživite neku neugodnost, ona može biti pozitivna u smislu da vas gurne iz monotonije svakodnevnice i pogura da iznenada riješite neke stvari koje odavno čekaju da se razriješe. Uklanjaju se mnoge smetnje.

VAGA Drage Vage, vama se ova pomrčina događa u trećoj kući koja je vezana za komunikaciju i razmišljanja koja vas mogu požuriti da donesete odluku ishitreno i pogrešno pa bi to trebalo izbjeći. Ne donosite sada važne odluke. Prolazne nesuglasice ne shvaćajte osobno, kako vas ne bi destabilizirale.

ŠKORPION Dragi Škorpioni, kod vas se ova pomrčina događa u vašem drugom polju financija pa se u tom području mogu očekivati promjene, posebno vezano uz uvjete rada i zaradu. Moguće je da dobijete ili izgubite novac ili nasljeđe, ako ste ga imali. Moguće je i burno razdoblje u emotivnom životu.

STRIJELAC Dragi Strijelci, ova pomrčina se događa u vašem znaku, što bi vas moglo izbaciti iz kolosijeka. Par dana prije i iza pomrčine ne radite ništa bitno i ne donosite odluke koje bi u budućnosti donijele posljedice. Potrebno je da se rasteretite i posvetite sebi. Moguće je da krenete preispitivati neke svoje stavove za što je i krajnje vrijeme. Sve se mijenja, način rada, vaš stil, a i neka prijateljstva su na testu.

JARAC Dragi Jarci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem dvanaestom polju, što će mnogima donijeti fleksibilnost i spontanost, a to će vas možda izazvati da malo pretjerujete i iziđete iz nekih vlastitih granica. Vaš unutrašnji emotivni i duhovni svijet sada će biti uzburkan. Sačuvajte svoj svijet i mir i ne dozvolite da vas napete obiteljske situacije slome. Preispitujete trenutno religijske i duhovne stavove, što može donijeti neko novo otkrovenje.

VODENJAK Dragi Vodenjaci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem jedanaestom polju prijatelja, što vas može natjerati da preispitate jesu li vam neki ljudi zaista prijatelji. Mogu se događati razni kvarovi tehnologije pa čuvajte ili kopirajte dokumente, zaštitite računalo od virusa. Pojedini Vodenjaci mogu imati konflikte s rodbinom ili roditeljima. Moguća je neodlučnost.

RIBE Drage Ribe, kod vas se ova pomrčina događa u vašem desetom polju što će utjecati na vaš poslovni život. Moguće su komplikacije na poslu i da se vaši planovi ne odvijaju kako ste isplanirali. Velike promjene se događaju u vašoj karijeri pa bi bilo dobro da pazite kada su ulaganja novca u pitanju. Održite dogovor i ne riskirajte u ovom mjesecu. Bitne odluke ostavite za sljedeći mjesec.

Sretno u svemu!

Željka Knežević

Pokreće Blogger.