Detaljan ljubavni horoskop za Jun - Šta mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Šta mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe


JARAC Ako ste u vezi: Sa voljenom osobom ćete raditi na ostvarenju zajedničkih ciljeva i u tome ćete odlično sarađivati i biti dobro organizovani. Uspećete da ostvarite nešto što vam je bilo važno i to će doprineti stabilnosti u vašoj vezi i boljoj bliskosti. Vodićete otvorene razgovore o ozbiljnim zajedničkim temama, a nakon toga ćete uživati u zabavi.

Vaša veza će dobiti na kvalitetu. Druga polovina juna doneće vam mogućnost da otputujete na zajednički odmor, bar na vikend ako ne i nešto duže. Prijaće vam odlazak u prirodu, na planinu ili neko mesto sa rekama i jezerima jer ćete se tamo oboje dobro osećati. Bićete u mogućnosti da jedno drugom posvetite veliki deo vremena i pažnje. Otkrićete koliko ste vezani za svog partnera.



Ako ste slobodni: Privući će vas osoba koja će u vama probuditi skrivene strasti ali dalje od toga nećete stići. Upustićete se u avanturu koja će biti kratka ali uzbudljiva. Kako je vama potreban neko ko će vam ulivati poverenje i sa kim možete da planirate vezu na duže staze, odlučićete da izađete iz avanture do kraja juna.

U međuvremenu ćete upoznati osobu koja je stabilnog karaktera i koju neće biti lako osvojiti. Biće vam potrebno mnogo truda i strpljenja, za šta ćete biti potpuno spremni. Nešto stariji Jarčevi će pokušati još jednom sa osobom sa kojom su bili ranije u emotivnoj vezi. Vaš odnos će biti nestabilan na početku ali će do kraja jula da se stabilizuje. Donećete obostranu odluku da nastavite zajedno.



VODOLIJA Ako ste u vezi: Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem dovešće do neophodnih promena u vašem odnosu sa partnerom. Potrudićete se da se prilagodite jedno drugom u svemu gde je ranije postojalo neslaganje i da na bolji način odgovorite na međusobne potrebe u vezi. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom će vam to otežavati jer će probuditi razne sumnje i nepoverenje.

Sunce će ući u znak Raka 20. Juna i vaš partner će početi da pokazuje više emocija prema vama i usmeriće se ka poboljšanju zajedničkog života i porodičnih odnosa, što će i vama odgovarati. To će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja i da ojačate međusobno poverenje. Potrebno vam je više zabave i razonode u vezi. Potrudite se oko toga.

Ako ste slobodni: Upoznaćete na početku juna osobu koja će vam privući pažnju svojim snažnim karakterom, privlačnim izgledom i kvalitetima koji zadovoljavaju vaša očekivanja. U početku ćete imati dosta teškoća da osvojite pažnju vaše nove simpatije i više puta ćete biti u iskušenju da odustanete jer će vam delovati da ste stekli pogrešan utisak.

Nešto u ponašanju druge osobe će vam delovati nejasno. U trećoj dekadi juna uspećete da uspostavite komunikaciju i počećete da se češće viđate. Nešto starije Vodolije će pokušati da obnove vezu sa osobom u koju su ranije bili zaljubljeni i sa kojom su imali snažnu ali i problematičnu vezu. U početku ćete biti nesigurni da li će to uspeti ali ćete odlučiti da istrajete. Uspeh je moguć.

RIBE Ako ste u vezi: Sekstil Merkura sa Uranom u prvoj dekadi juna omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom, što će poboljšati kvalitet vaše veze. Imaćete više zabavnih trenutaka uz voljenu osobu. Jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja i poboljšaćete komunikaciju. Voljena osoba će podsticati vaše kreativne ideje i davati vam podršku u svemu.

Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i doneće vam nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Potrebno je da poradite na rešavanju onoga što vam je pravilo smetnje u vezi od ranije. Sve što vam ne bude dovoljno jasno u razgovorima sa partnerom potrebno je da insistirate na pojašnjenju kako ne biste dolazili u neprijatne situacije.

Ako ste slobodni: Sekstil Merkura sa Uranom doneće vam posredstvom zajedničkog prijatelja neočekivano poznanstvo sa osobom koja će se razlikovati po svojim kvalitetima od većine ljudi koje poznajete, a osvojiće vas svojom inteligencijom i veštinom komunikacija. To je neko ko je vrlo kreativan, od ideja, inovativan i ko će umeti da vas inspiriše, sasluša i bude vam od podrške.

Doći će do obostranih simpatija i zaljubljenosti. Oboje ćete biti otvoreni na vezu ali i pomalo nesigurni. Nešto starije Ribe će biti na korak od toga da uđu u emotivnu vezu sa osobom koja im se duže vreme dopada. Umesto da nastavite ka svom cilju, počećete da se povlačite i preispitujete da li ste možda doneli prenagljenu odluku.


Pokreće Blogger.