Da je vaša sudbina ne bi vas mučile sumnje - Vaš odnos ne bi bio toksičan

Da je on vaša sudbina, vaš odnos ne bi bio toksičan. Ne biste postali nesigurniji, vaši se strahovi ne bi pogoršavali, ne biste postali gori, jer će vam muškarac donijeti mir i tišinu.


Da je vaša sudbina ne bi vam bila teret. Ne biste trebali svima objasniti da on nije toliko loš kao što se čini, ne biste trebali misliti da možda lažete sami sebe. Bili biste sigurni da je on vaš čovjek. Da je on tvoja sudbina ne bi bilo rata.

Rat sa samim sobom, jer ne možeš to učiniti, jer ne možeš se izvući. Ratovi s prijateljima, jer vide da nisi s kime bi trebao biti. Rat sa ljubavlju, jer dio vas zna da ne bi trebalo biti tako teško, iako se ne možete odreći.



Da je vaša sudbina ne bi vas mučile sumnje. Ne biste tražili znakove, savjete i potvrde da je on vaša sudbina. Samo biste znali. S njim biste se osjećali kao kod kuće. Bilo bi vam dobro i smireno. To se sigurno ne bi brinulo.

Da je on vaše sudbine ne biste jurili za njim. Ne biste se toliko trudili, ne biste za to preokrenuli svoj život. Ne biste se trebali gubiti da biste ga zadržali. Da je on vaša sudbina, otkrivali biste se kao osoba.



Bolje bi ti bilo, bolje bi ti bilo ljubav, lakše opraštanje. Da je on tvoja sudbina, to ti ne bi slomilo srce. Jer vaš muškarac će izliječiti vaše srce i napuniti ga novim osjećajima. Dobri osjećaji. Bez sumnje.

Info Pult

Pokreće Blogger.