Zapamtite dobro: Kad imate nešto dobro, zaštitite to, volite i ne tražite nešto bolje

Molim vas pročitajte ovo, zapamtite dobro..


Kad imate nešto dobro, zaštitite ga; Čuvaj. Pazi na ovo. Pazite da ga niko ne ukrade. Znajte cijenu, razumite vrijednost i nemojte nikome reći. Ne dozvolite ljudima da to omalovažavaju. Ne dozvolite im da sumnjaju u vrijednost ovoga.

Ne razgovarajte o tome kako se plašite da ga ne izgubite, ne sumnjajte da li je vrijedno vašeg truda. Kad imate nešto dobro, ne rizikujte. Kad imate nešto dobro, volite to; Molim te. Pogledajte kroz manje mane, ne pokušavajte ih promijeniti, volite sve onako kako ste ga pronašli, kad niste mogli skinuti pogled i razmišljali o tome cijelu noć.



Ljubite čak i kad zaboravite zašto ste se toliko zaljubili, jer to je upravo ono što vam je potrebno, samo se bojite da se vežete za ono što imate. Kad imate nešto dobro, divite mu se, nemojte pokušavati izgubiti zbog misli da niste dostojni nečeg tako dobrog.

Kada imate nešto dobro, shvatite to; Shvatite ko je to bio prije vas i kako se prema njemu postupalo. Shvatite njegovu priču koja ga je učinila tako dobrim. A onda shvatite zašto ste dobili. Zašto će biti najbolje s vama. Kad imate nešto dobro, ne bojte se njegove vrijednosti: vrijedne stvari pronalaze vrijedne vlasnike.



Kad imate nešto dobro, ne tražite nešto bolje; Kad imate nešto stvarno, ne tražite jeftine lažne novčanice, nove modele, druge boje i ne zaboravite zbog čega ste se zaljubili u njega kada vas nove stvari odvlače. Ako stalno tražite nešto bolje, nikad nećete cijeniti ono što imate. Ako stalno tražite nešto bolje, nećete shvatiti da je ono što imate već najbolje.

infopult

Pokreće Blogger.