Velika astro analiza za turbulentni Jun - Šta mogu da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Šta mogu da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice


RAK Dragi Rakovi, turbulentan je prvi dio mjeseca pa dobro pazite da ne izgubite živce. Neke okolnosti vam ne idu na ruku mada vi tu ništa ne možete jer nije do vas. Od sredine mjeseca dolaze preokreti kada je posao u pitanju. Bitno je da do tada ne donosite odluku i ostanete skoncentrirani na vaš cilj i želje.

U drugoj polovini lipnja/juna postoji mogućnost da se vaše želje i ciljevi realiziraju. Emotivno već svi znaju da ste vi dosta osjetljivi i emotivni pa se možete osjećati dosta umorno i iscrpljeno ako ste u vezi ili braku gdje nema emocija i razmjene nježnosti i sreće.



Vi se teško razilazite pa stvari gurate pod tepih, a sada bi bilo dobro da se razgovara i da budete iskreni sami sa sobom. Izađite iz ljušture i razriješite problem. Slobodni Rakovi bi mogli biti i dalje u tom statusu jer u ovom mjesecu su slabe prilike da se upozna osoba koja bi vas zainteresirala. Što se zdravlja tiče, polako s fizičkim aktivnostima jer se možete povrijediti.

LAV Dragi Lavovi, u ovom mjesecu bi trebalo obuzdati gordost i aroganciju jer možete imati velike propuste kada je posao u pitanju i očekivanje drugih što trebate raditi. Kod pojedinih Lavova koji su očekivali neko unaprjeđenje ili nagradu na poslu, ako ona izostane može se znatno osjetiti njihov pad ambicije, energije i zainteresiranosti za posao.



Sve to možete izbjeći ako se istinski usmjerite samo na cilj u poslu, a drugo ostavite po strani. Zasluge bi vam mogle zadovoljiti vaše emocije i nagraditi vaš zasluženi trud. Mnogim Lavovima baš ovaj mjesec može biti dobar i možete učiniti sve što se od vas očekuje. Emotivno, mnogi Lavovi i Lavice mogu imati tajna obožavanja od suprotnog pola.

Uz glamurozno udvaranje ide cvijeće i pokloni, koji mogu stići do vas pa se nemojte iznenaditi. Sve to godi vašoj sujeti pa ako ste slobodni, možete dozvoliti ili dati šansu osobi koja vam se udvara. Ako ste zauzet Lav onda dobro pazite da ne dozvolite svojoj sujeti da prekrši dozvoljene granice. Mnogi Lavovi bi mogli prestati ponašati se kao na pozornici. Od samoljublja se ne može voljeti dovoljno druge, od početka ispravno gradite vašu vezu. Kada je zdravlje u pitanju, dobro se osjećate.

DJEVICA Drage Djevice, vi posustajete i polako gubite snagu i strpljenje što nije svojstveno vama. Sada morate naći snage i volju da ustrajete, jer se može sve upropastiti što ste radili u prethodnom mjesecima. Zapamtite, vi ne smijete klonuti vašim duhom i trebate vjerovati u sebe, jer ste vi vrijedni toga i mnogih drugih stvari.

Vaša planeta Merkur će krenuti retrogradno od 18. lipnja/juna pa bi bilo dobro da pronađete način kako da napunite baterije, možda da više spavate, radite nešto što vas raduje. Kada je posao u pitanju, držite fokus na cilju i polako sve izgurajte, jer će kraj mjeseca donijeti dobre rezultate i stvari će krenuti nabolje.

Emotivno su moguća neka nezadovoljstva ako ste dugo u braku ili vezi pa ih brzo nadvladajte i već u drugoj polovini mjeseca sve se dovodi u red. Ako tražite sitne zamjerke, znajte da ih ima svatko pa tako i vaš partner i vi. Sada se možete udružiti s partnerom i ostvariti neke ciljeve i biti sretni. Slobodne Djevice, sada se ne trebate forsirati da upoznate i pronađete partnera, jer to ne ide tako pa prepustite sudbini, a vi se krećite i družite. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su stomačni problemi i alergije.


Pokreće Blogger.