Horoskopski znakovi za koje se vjeruje da se u stresnim situacijama najbolje snalaze

Kada stvari postanu napete, ovi znakovi Zodijaka ostaju hladne glave



LAV Lavovi su dobri vođe, znaju se suočiti s problemima i lakše se nose sa stresom. Kada stvari postanu napete, oni ostaju hladne glave te im pritom ne ponestaje smisla za humor. To im je ključna osobina. Oni znaju koje je prikladno vrijeme za humor, a kada treba ostati ozbiljan. Imaju nagon da pomognu drugima i da im olakšaju stresne dane.

JARAC Vrlo je korisno pored sebe imati Jarca u napetim situacijama. Oni su mudri, strpljivi i neće poduzimati ništa što bi moglo pogoršati situaciju. Vole držati sve pod kontrolom pa izbjegavaju situacije u koje ne mogu obuzdati. Oni znaju da je pokušavanje kontroliranja stvari koje nije moguće kontrolirati gubljenje vremena.



Reagiraju smireno i pristupaju s logikom, a njihova prisutnost pozitivno utječe na sve u njihovoj blizini. BIK Bikovi su smireni i na njih se možete osloniti u stresnoj situaciji. Oni nisu impulzivni i prije svega dobro razmisle. Svaki njihov potez je dobro osmišljen.

Velikodušni su i poznati po tome tome da pružaju ruku svima kojima je potrebna pomoć. Olakšavaju drugima i ne odustaju kada zagusti. BLIZANCI Blizanci su precizni i često vide nešto što drugima promakne. Kada se nađu u stresnom periodu, oni gledaju izvan okvira i rade plan koji pokriva po nekoliko koraka unaprijed.



Gledaju dugoročno, pa trenutno rješenje problema za njih ne igra veliku ulogu. Dobri su u komunikaciji i odlični su medijatori pa s lakoćom rješavaju sukobe dvije strane. Svojim prisustvom olakšavaju stresne situacije i nesuglasice. VODOLIJA Lako nose sa stresom te imaju sposobnost isključiti emocije. Ne shvaćaju sve osobno.

Kada sukob eskalira, obično se drže po strani dok ne promisle što mogu napraviti kako bi poboljšali stvari. Kada okruženje na radnom mjestu postane toksično, oni lakše potiču različite strane na međusobnu suradnju i komunikaciju. Vodenjaci su odlični u rješavanju problema, piše YourTango.

24sata.hr

Pokreće Blogger.