Veliki mjesečni horoskop za Decembar: Šta mogu da očekuju Vage, Škorpije i Strijelčevi

 Šta mogu da očekuju Vage, Škorpije i Strijelčevi


Vaga; Naučite u decembru da kanališe svoju energiju na prave stvari i na prave osobe. Tokom cele godine ste trošili i rasipali energiju totalno nepotrebno i niste uspeli da ostvarite ono što ste zacrtali.

Previše ste imali ideja, ali nedovoljno jasno definisanih planova kako te ideje sprovesti u delo, i veliki broj ideja je ostalo na početku a znate i sami da su ideje kvalitetne i da su imale dosta potencijala. Usled toga potrebno je da na početku ovog meseca odvojite manji broj projekata koje ćete gurati, i samim tim će uspeh biti praktično zagarantovan.



Škorpija; Pod uticajem mnogih faktora poslovni odnosi neće biti baš sjajni ali će i to proći. Jednostavno ne možete da nađete zajednički jezik sa saradnicima i to vam nikako ne ide od ruke. Tvrdoglavost nije vrlina i to morate da shvatite, ali isto tako ne vredi ni da svakom dopuštate da vas gazi i da vas koristi da radite poslove koje uopšte ne spadaju u vašu oblast.

Biće potrebni brojni kompromisi sa obe strane kako bi se odnosi na radnom mestu poboljšali u sledećem vremenskom periodu i zato je potrebno mnogo truda i energije. Emotivni život vam je oduvek bio u haosu, ni ovog meseca ne očekujte nešto previše drugačije.



Stalno ste razapeti između sadašnjosti i budućnosti i nikako ne možete da se oslobodite nekih osoba koje viđate svaki dan, a ne želite više da ih viđate, čak ne ni slučajno. Ne možete da gledate u budućnost ako i dalje gajite emocije prema nekim bivšim partnerima i to mora da vam bude jasno…

Strelac; Svakom može da se desi da pogreši i to nije toliko strašno. Ono što treba uraditi u tim situacijama je da se greška prizna i da se uradi sve kako bi se ta greška ispravila i kako bi se njene posledice sprečile koliko je god to moguće.

Ako ste slobodni, u decembru se neće ništa značajno promeniti na tom planu. Mogući su neki manji flertovi, ali ništa ozbiljno. Nemojte da dozvolite da vam to pokvari raspoloženje. Vreme je da promenite pristup suprotnom polu pošto je očigledno da nešto ne štima, samo morate otkriti šta.

Zdravstvena situacija će vam biti jako delikatna. Osetljivi ste na svaku promenu, pa će tako i promena vremena da utiče na vaše psihofizičko stanje. Osećaćete se umorno, iscrpljeno i sa manjkom energije. Unosite dovoljno tečnosti i vitamina kako bi što lakše pregrmeli ovaj period.

Pokreće Blogger.