Horoskopski znakovi koji bi trebali da se čuvaju i paze šta odlučuju u 2020. godini

Od prvog do zadnjeg dana 2020 godine pojedini zankovi zodijaka bi morali biti na oprezu


Nova godina nam uskoro stiže i svi znaci zodijaka se nadaju novim promenama, čudu koje će im početak godine doneti. Međutim, nisu svi te sreće Moraćete dva puta da razmislite i pre putovanja, jer postoji mogućnost manje ili veće nesreće.

Kada astrolozi govore o sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera. Za tri znaka ova planeta neće biti u najboljem položaju, pa bi posebno trebalo da se čuvaju i paze šta odlučuju u 2020. godini!



Prema lošoj sreći prednjačiće rođeni u znaku Raka. Naime, Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savetuju što manje rizika i upozoravaju da bi puno toga moglo da pođe po zlu. Loš položaj Jupitera u 2020. zadesiće i Vage, koje će imati problema tokom cele godine, a pogotovo ljubavnih.

U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine. Astrolozi kažu da u 2020. Ovna čeka puno teških izazova. Moraćete da ulažete puno napora u sve, moguće su prevare i zamke, treba da izbegavate finansijska ulaganja, predviđaju astrolozi sajta WeMystic.



Takođe ćete morati dva puta da razmislite pre putovanja, jer postoji mogućnost manje ili veće nesreće. Mnogi horoskopski znaci će promeniti sferu aktivnosti, uslove života i mesto stanovanja.

Pokreće Blogger.