Horoskopski znakovi koje bi mogla da prati sreća do kraja vladavine Škorpije

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća do kraja vladavine Škorpiona:


Rak – najbolji period u godini Slobodno izađite iz svoje školjke, dragi Rakovi. Kada se Sunce pridruži Merkuru i kada je Venera u znaku Škorpiona, dolazi do pozitivnih promjena u vašoj petoj kući koja se odnosi na kreativnost, romansu i autentičnost.

Napokon se osjećate svoji, potpuno posebni i vjerni sebi. Posljednji Mjesečev čvor u vašem znaku i sanjivi Neptun u vama bude potpuno jedinstvenu nadu. Ovo će biti vrlo moćan i sjajan mjesec za vas. Ostanite fokusirani na dugoročne ciljeve i radite stvari koje vas čine potpuno sretnim.



Škorpion – slavlje, zabava i radost Očekuju vas sjajni dani u ovom periodu. Moćni Pluton daje vam nevjerojatnu sposobnost komunikacije. Trenutnu snalažljivost i moć rasuđivanja trebate iskoristiti na polju karijere. Sunce, Venera i Merkur imaju harmoničnu vezu s vašom petom kućom kreativnosti i devetom kućom koja oslikava kako sebe predstavljate u javnosti.

Zasjat ćete u najboljem svjetlu, što će se pozitivno odraziti i na polje ljubavi i karijere. Ribe – istina izlazi na vidjelo Drage Ribe, gdje vidite sebe u narednih pet godina? Sada ćete napokon znati u kojem smjeru želite da se vaš život razvija. Imate unutrašnji kompas koji vas štiti od pogrešnih izbora.



Sunce, Merkur i Venera u kombinaciji sa Suncem i Merkurom utječe na vašu devetu kuću koja se odnosi na putovanja, edukaciju i nove šanse. Očekuje vas sreća i inspiracija, a pozitivne promjene naročito će se odraziti na polje karijere.

Pokreće Blogger.