Znakovi Zodijaka koji bi mogli očekivati turbulentan period tokom Septembra

Za tri horoskopska znaka sprema se posebno zanimljiv period


Vaga; Vama je ovaj mjesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promjena, samo je pitanje da li ćete to osvijestiti na vrijeme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promjene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremnima.

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjanje novih ljubavnih veza, pa vas na tom polju neće čekati veće promjene, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete očekivati jako bitne stvari.



Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promjenu posla – nabolje. Pred vama je u svakom slučaju nekoliko tjedana u kojima vam se život može promijeniti iz korijena, ali dobra vijest je da ćete na polju ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.

Strijelac; Strijelci iza sebe ostavljaju nekoliko tjedana (ili mjeseci) u kojima se dobar dio pripadnika ovog znaka osjećao izgubljeno – što u privatnom, što u poslovnom smislu. Neke kockice su se već počele sklapati, a u narednom periodu možete očekivati da će stvari dodatno doći na svoje mjesto.



Generalno vam je cijeli mjesec dobar period, ali pred kraj mjeseca ćete se konačno osjećati u potpunosti sigurno u sebe. To za mnoge od vas znači da ćete donijeti neke teške i bolne odluke, koje se najvjerojatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju, ali i sami znate da su u pitanju odluke koje ste odavno trebali donijeti…

Jarac; Ako pričamo o velikim životnim promjenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smijemo preskočiti Jarce koje se nalaze na prekretnici i morat će birati između onoga što je lakše i onoga što je ispravno. Promjena radnog mjesta je izvjesna, a posao koji trebate sklopiti u drugoj polovici mjeseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše suradnike ili ukoliko ste negdje nadređeni, onda vašim radnicima.

Nažalost, ista ta promjena može vam donijeti i poteškoće na privatnom planu, pa ćete se nečega gotovo sigurno morati odreći. Pitanje je samo – čega?

Izvor: Luftika

Pokreće Blogger.