Veliki ljubavni horoskop za oktobar - Šta bi mogli da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

 Šta bi mogli da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe


JARAC Ako ste u vezi: Potrudićete se da kroz intenzivnije razgovore sa voljnom osobom poboljšate vaš odnos. Na prvom mestu ćete početi da tragate za rešenjima u vezi onoga što vam je u prošlosti izazivalo nesuglasice i bar ponešto od svega ćete uspeti da prevaziđete ili da ublažite.

Postaćete otvoreniji da saslušate i predloge i kritike od strane voljene osobe i da ih uvažite. Druga polovina oktobra će vam doneti više sklada. Pokazaćete inicijativu u organizovanju zajedničkog vremena i aktivnosti, što će vaš partner dočekati sa radošću.



Uvećaćete broj zajedničkih izlazaka na mesta za zabavu i razonodu, kao što su koncerti, bioskopi, pozorište i slično. Bićete raspoloženi da odete na jedno vikend putovanje i dobro se provedete. Ako ste slobodni: Pokušaj da se približite osobi koja vas privlači završiće se razočaranjem jer ćete otkriti da ste tu osobu pogrešno procenili kada je bliže upoznate.

Nakon toga ćete rešiti da okrenete novi list i da se više potrudite oko upoznavanja sa nekim s kim možete da delite zajednička interesovanja, a ko je vedrog duha i ima jaku pokretačku energiju. Sredinom meseca ćete upoznati nekog ko ispunjava vaše kriterijume.



 Simpatije će biti obostrane i ubrzo ćete se zbližiti i emotivno i fizički. Nešto stariji Jarčevi će biti tvrdoglavi kako samo oni mogu biti, u nastojanju da se dopadnu osobi koja ih uporno zaobilazi. Na kraju ćete uspeti u svojim namerama ali će se sve krajem oktobra završiti fijaskom i prekidom odnosa.

VODOLIJA Ako ste u vezi: Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će 7. oktobra praviti kvadrat sa Saturnom. Tajne koje ste skrivali od partnera će izaći na videlo i doneće vam ozbiljne nesuglasice. Vaš partner će biti osetljiv i trebaće mu mnogo više pažnje nego što ćete vi umeti da pružite.

Nećete moći jasno da sagledate šta je pravi uzrok stalnih nesuglasica između vas dvoje. Poboljšanje odnosa sa voljenom osobom vas očekuje u trećoj dekadi oktobra, kada Sunce uđe u znak Škorpiona. To će vam pomoći da uvidite gde ste pravili greške i koje ste partnerove potrebe zapostavili.

Uspećete da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva za naredni period. Više ćete vremena provoditi zajedno i uživaćete u izlascima i druženju. Ako ste slobodni: Osećaćete se nesigurno u vezi osobe koja vam se dopada. Delovaće vam privlačno ali će vas nešto u njenom stavu i nastupu odbijati da joj priđete i pokušate da ostvarite bliži kontakt.

Jedno vreme ćete razrađivati taktiku ali će se onda dogoditi nešto nepredviđeno gde ćete se razočarati i odustati od pokušaja da ostvarite vezu. Upoznaćete u drugoj polovini oktobra osobu koja će delovati zabavno i koja će biti spremna da sa vama deli svoja interesovanja. Zbližićete se emotivno.

Nešto starije Vodolije će odlučiti da pokažu osobi kojoj se dopadaju kako treba ozbiljno da ih shvati. To će ovu navesti da se potrudi i da vam pokaže svoje prave kvalitete. Odlučićete da joj pružite šansu i ući ćete u vezu sredinom oktobra.

RIBE Ako ste u vezi: Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi početkom oktobra u znak Škorpiona i otvara vam mogućnosti da sa voljenom osobom odete na jedno putovanje koje bi vas oboje oraspoložilo i unelo u vašu vezu više radosti.

Pre odlaska na putovanje doći će do neočekivanog neslaganja oko destinacije ali ćete uspeti da to rešite postizanjem kompromisa. Druga polovina oktobra će biti puna razgovora i konstruktivnih predloga. Vaš partner i vi ćete uspeti da se složite oko većine predloga i poboljšaćete međusobnu komunikaciju.

Prijalo bi vam da unesete više zabave u vaše zajedničko vreme. Radovaće vas odlazak u bioskop, pozorište, na koncerte i na mesta koja volite da posećujete kada vam je do zabave. Ako ste slobodni:

Sa osobom koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja, a koja živi u mestu koje je udaljeno od mesta gde vi živite, započećete prepisku preko društvenih mreža. U početku će to biti stidljivo i povremeno ali će ubrzo postati intenzivnije i otvorenije.

rimetićete da vam druga osoba govori o sebi više nego što ste očekivali i čak da počinje da vam se poverava. Doći će do obostrane zaljubljenosti. Dogovorićete se kada i gde ćete da se vidite. Ovo bi moglo da preraste u vezu.

Nešto starije Ribe će početi da se viđaju i izlaze sa osobom koju su upoznali na jednoj zabavi. Bićete nesigurni da li želite samo površno prijateljstvo ili vam osoba odgovara za vezu. Kada otkrijete da postoje obostrana osećanja donećete odluku.

Pokreće Blogger.