Moćna Lavlja kapija otvara se 8.avgusta - Iskoristite to na nekoliko načina

Otvaranje Lavlje kapije 8. avgusta biće najveća i najsnažnija Lavlja kapija do sada.


Zbog toga je dobro pronaći vrijeme tokom dana, ako već niste,i povezati se s portalom koji je otvoren od 26. Jula, datuma koji je obilježio početak Kosmičke nove godine. Međutim, energije će doći do svog vrhunca 8. avgusta i vjerujem da će nam dati priliku da očistimo sve što nam ne treba, a toga nismo ni svjesni.

To je razlog zašto ćete se možda u sljedećih nekoliko dana osjećate anksiozno, tužno, uznemireno ili ćete osječati fizičku bol. Ali ne brinite se previše jer su ti osjećaji vjerovatno rezultat „čišćenja“ kroz koji ste prošli prethodni dan.



Sa otvaranjem ovog portala dobićemo priliku da povećamo našu energiju, da sami kreiramo ljepši i bolji život. Pred nama će se otvoriti mnoge mogućnosti. Dobićete samopouzdanje, moć, i mnoge će stvari da vam krenu od ruke. Ovaj bi period trebali da iskoristite za pozitivne promjene, vezane za vaše tijelo i izgled, za ishranu, snagu, energiju.

Posvetite se sebi i svojoj duhovnoj strani. Veza sa portalom može se ostvariti meditacijom. Započnite s pronalaženjem udobnog položaja i započnite s dubokim udisajima, udišite i izdišite dok se ne osjećate mirno i fokusirano. Sada kada se osjećate potpuno opušteno, zatvorite oči i lagano usmjerite pogled prema 6. čakri.



Povežite se sa svojim višim ja i zamolite ga da vas vodi kroz ovu meditaciju za vaše najveće dobro. Ostvarite maksimum ove veze s portalom i tek onda pustite energiju da teče. Prije nego što se počnete povezivati s Lavljom kapijom, dobra ideja je povezati se sa srcem Gaja.

To možete učiniti tako što ćete pustiti zrake svjetlost iz vaše srčane čakre da svoju ljubav pošalje majci Zemlji. Zatim, kroz istu zraku svjetlosti, primit ćete ljubav Gaju i vratiti je u svoju srčanu čakru. Prihvatite otvorenog srca sve promjene koje će vam donijeti otvaranje Lavlje kapije.

Izvor: infpult.info

Pokreće Blogger.