Detaljan horoskop do kraja 2019 - Prognoza iz mjeseca u mjesec za Vage, Škorpije i Strijelčeve

Prognoza iz mjeseca u mjesec za Vage, Škorpije i Strijelčeve


VAGA Vaga 7. 2019: Vaše kolege razmišljat će o godišnjem odmoru, a vi o novcima koji vam nedostaju. Ako se jave glavobolja ili nesanica ne trebate se pitati zašto. Morat ćete se pošteno napregnuti i ovog mjeseca, bar što se toga tiče, trud neće biti uzaludan.

Vaga 8. 2019: Vi uvijek jednom nogom stojite u budućnosti. Ovog mjeseca dogodit će se nešto zbog čega ćete više nego inače razmišljati o potrebi da u svoj život i rad unesete neke promjene. Vaga 9. 2019: Ne oslanjajte se previše na plodove rada ubrane ranije. To što ste dobro radili i dobili priznanja brzo se zaboravlja, u svakom slučaju brže nego što biste vi to htjeli.



Vaga 10. 2019: Dogodit će se ono što ste dugo podsvjesno iščekivali. Doživjet ćete prelijepe dane ove godine. Ako niste bili zaljubljeni, srest ćete onu pravu osobu i zaljubiti se do ušiju. Vaga 11. 2019: Poslije divnih dana, nastat će zatišje u kojem ćete možda bez razloga uvrijediti osobu koju volite. Nemojte se praviti da ne uviđate koliko ste je povrijedili.

Ispričajte se i izgladite situaciju. Vaga 12. 2019: Šarmirat ćete neko društvo, a jedna osoba iz tog društva bit će oborena s nogu. Svjesni ste da je potrebno samo malo da mrdnete prstom, ali odoljet ćete iskušenju. Nećete se upustiti u flert za koji ste procijenili da je čist gubitak vremena i opasnost za vašu stalnu vezu.



ŠKORPION Škorpion 7. 2019: Ne prihvaćajte olako novi primamljivi posao, ma koliko vam novac bio potreban. Obaveze koje su se posljednjih mjeseci nagomilale sad su na izmaku, a neophodno je da najprije završite ono što ste započeli, inače ćete upasti u vrzino kolo iz kojeg se nikad nećete iščupati.

Škorpion 8. 2019: U prvoj polovini mjeseca slab, ali dugotrajan ljetni nazeb može vam kvariti raspoloženje. Nećete biti ni za krevet ni za rad. Najbolje ćete proći ako vam se to dogodi za vrijeme godišnjeg odmora. Škorpion 9. 2019: Ako budete imali neprilike s probavom, to nisu posljedice pokvarene hrane nego vašeg načina ishrane. Poduzmite nešto i hranite se pravilnije.

Škorpion 10. 2019: Osjetit ćete potrebu da se nekoliko dana opustite. Poslušajte savjet svoga tijela, a zatim, kad se odmorite, ponovo krenite punom parom. Neki drugi savjet vam ne bi mnogo vrijedio, jer vi ne znate drugačije – ili potpuno opuštanje ili angažman do daske.

Škorpion 11. 2019: Škorpioni koji su u braku preživjet će neku vrstu novog medenog mjeseca, oni koji nisu imali stalnog partnera ući će u novu vezu zaljubljeni do ušiju, stare ljubavi bez izgleda za budućnost bit će zamijenjene novim i uspješnijim, a sklopit će se i ugovarati i neki brakovi. Škorpion 12. 2019: Počet ćete kovati nove velike planove u vezi s poslovima. Razmišljat ćete i o promjeni radnog mjesta, mada za to nema opravdanih razloga.

STRIJELAC Strijelac 7. 2019: Odnosi s partnerom neočekivano će se zategnuti. Ako pažljivo i nepristrano analizirate svoje postupke uvidjet ćete da je krivnja na vama. Ionako ste pričljivi pa nema razloga da sada šutite. Strijelac 8. 2019: Ako ste prošlog mjeseca stvari oko odmora i poslovnih obaveza postavili na svoja mjesta, u kolovozu ćete znatno popraviti financijsku situaciju.

Strijelac 9. 2019: Okolina vas ne poznaje kao buntovnika, mada se vi u dubini duše često ne mirite sa svim što se događa oko vas. Povodom neke odluke u vezi s vašim radnim obavezama prikazat ćete sebe u pravoj boji. Strijelac 10. 2019: Očekuje vas dobitak u nekoj igri na sreću – naravno, ukoliko budete igrali. To će biti povod da zbrojite ovogodišnja zbivanja. Sve u svemu, do sada ste dobro prošli.

Strijelac 11. 2019: Novi interesantan posao, obnova jednog starog poznanstva, kratko putovanje i mali dobitak, to su obilježja koja će biti istaknuta u studenom. Strijelac 12. 2019: Imat ćete dojam da ste se otrijeznili od nekog ugodnog zanosa. S novim elanom i još svježim uspomenama vratit ćete se uobičajenim životnim stazama.

Pokreće Blogger.