Feng šui savjeti: "Nemojte prikazivati satove tako da su oni prvo što vidite kada ulazite u kuću"

Feng Šui izdvaja stvari koje bi trebali da izbjegavate kako bi prestali privlačiti lošu sreću


Feng šui otkriva - evo u kojoj sobi nikako ne smete držati sat! Ovako se privlači loša energija... Prikazivanje satova u kući nije nikako loš feng šui. Znati koliko je sati i prilagoditi tempo u skladu s tim je deo naše svakodnevne rutine, mada definitivno postoje neka mesta za postavljanje sata koja su bolja od drugih po feng šuiju.

Takođe tu su i feng šui oblasti gde prikazivanje satova nije nikako preporučljivo. Dobra feng šui područja za slobodno prikazivanje satova su kuhinja, dnevna soba i / ili kućna kancelarija. Imati mali sat u sobi vašeg deteta je dobar feng shui, jer im pomaže da shvate prolaznost vremena, a imati mali alarm u vašoj spavaćoj sobi je gotovo neophodno!Neophodno je da posedujete mali alarm koji se lako može skloniti kada vam nije neophodno buđenje. Izaberite alarm na baterije, jer čak i najjednostavniji električni alarmni satovi emituju visoka EMF polja koja su štetna za vaše zdravlje dok spavate. Nemojte prikazivati velike zidne satove ili nekoliko različitih satova u vašoj spavaćoj sobi.

Spavaća soba je mesto za apsolutnu relaksaciju, mesto gde se vreme "usporava", da tako kažemo, i njime mora upravljati drugačiji sat – vaš sopstveni telesni sat. Ako imate kolekciju satova koje želite da izložite kao što su viseći zidni satovi, satovi sa kukavicom itd. - možete da izaberete jedan zid u dnevnom boravakku ili da ih prikažete una jednom zidu u predsoblju.Nemojte prikazivati satove tako da su oni prvo što vidite kada ulazite u kuću. Ne prikazujte metalne satove na istoku, što je zdravstveni i porodični prostor kuće. Što se tiče davanja satova, to se smatra samo lošim ili nepovoljnim feng šuijem, ako ga mlađa osoba daje kao poklon starijoj osobi. Uzimajući u obzir suštinu satova - merenje vremena - to je samo podsetnik na prolaznost i starenje pa se zbog toga može smatrati lošim feng šui poklonom.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.