Nakon 12 godina ponovno ulaze u pozitivno razdoblje - Vaga godišnji horoskop 2019.

Prihvatite sve izazove koji vas očekuju u 2019


S 2019. vage nakon dugih 12 godina ponovno ulaze u pozitivno razdoblje. Na svim poljima mogu očekivati promjene na bolje. Tako će se na emotivnom planu realizirati mnoge stvari koje već predugo stoje u sjeni, a nakon što se odigraju, više ništa neće biti isto.

Za vage, 2019. bit će godina transformacije, kako njih samih, tako i njihove okoline. Zato trebate biti dosljedni sebi, i prihvatiti sve izazove koji vas očekuju. Više nema isprika za nedostatak energije jer već u ožujku počinje snažan utjecaj zvijezda na vašu komunikativnost, šarm i neupitni talent za diplomaciju.



Budite odvažni i samouvjereni, ali ne zaboravite iskoristiti svoju razigranu osobnost kako bi uživali u životu. Srećonoša Jupiter čuvat će vage cijelu prvu polovicu godine, ali to ne znači da time završava dobro razdoblje.

Kao i lani, ljetni će mjeseci biti izuzetno uspješni. Krajem srpnja očekujte puno sretnih vijesti, a to je i odlično razdoblje za početak velikih projekata i dugoročnih planova. Isto tako, tijekom svih nadolazećih dvanaest mjeseci Vage će biti umjetnički nadahnute, kreativne i strastvene. Za mnoge od njih, stiže godina za pamćenje.



Ljubav Proljeće donosi mnoge prilike tijekom kojih ćete opravdati naziv 'romantik zodijaka'. Slobodne vage čekuju zanimljive ljubavne avanture, dok će oni u vezi partneru posvetiti maksimalno pažnje, što će im se dvostruko vratiti. Posao Što reći nego da ovakvu situaciju s nebeskim tijelima čekate dvanaest godina? Ipak, poslušajte koji put svog pratitelja Saturna, i ne trošite tamo gdje ne trebate.

Pokreće Blogger.