Uvijek vjerujte sebi i svojoj intuiciji - 6 loših znakova da vaš partner možda ima aferu

U životu je jako važno da budete iskreni. Čak i kada se ne slažete sa nekim stvarima ili vas neke stvari povrijeđuju važno je da ih budete svjesni. 


Jedna od takvih stvari su afere, vrlo česta pojava u koju se upuštaju razni ljudi. Jednako varaju i muškarci i žene, ali kako da otkrijete da li su vaši partneri dio neke afere? Nije lako, ali postoje neki znaci koji mogu da vam pomognu. 

Ljudi često nisu ni svjesni nekih od ovih znakova jer imaju mnogo povjerenja u partnera i ne očekuju prevaru. Prije nego pređemo na znakove koji odaju prevarante, važno je da vam naglasimo da uvijek treba da budete oprezni i da uočavate i one najsitnije, vrlo suptilne promjene u odnosu sa partnerom.



Danas je vrlo lako pronaći nekoga sa strane. Evo nekoliko znakova koji će vam reći da je vaš partner upleten u neku aferu. 1. Duboko u sebi osjetite da nešto nije u redu. Uvijek treba da vjerujete sebi i svojoj intuiciji. Zapamtite to. 2. Vaš partner odjednom troši više novca nego što je to uobičajeno, ali na neke stvari kojih niste ni svjesi. 

Osim toga, vama posvećuje manje vremena nego ranije. 3. Ako u partnerovom ponašanju i načinu na koji se odnosi prema vama primjetite neku značajnu promjenu, razmislite o tome da li vaš supružnik ima nekog osim vas. 4. Ovo nije ništa neuobičajeno, osim ako se ne desi odjednom. 



Ako se vaš supružnik odjednom vrlo intenzivno zainteresuje za svoj izgled, to bi moglo da ukazuje na aferu. Pretjerano sređivanje i obraćanje pažnje na fizički izgled nije loše, ali ako to partner počne da radi odjednom, razmislite zašto se to dešava i provjerite da li postoje još neki znakovi da je vaš partner pronašao nekog pored vas. 

5. U vašem intimnom životu desile su se drastične promjene. 6. Partneru je odjednom postalo neprijatno da vodi razgovore sa vama i često je ljut ili razdražljiv prema vama.

Pokreće Blogger.