Ništa se u životu ne događa bez vaše pozivnice - Pažljivo birajte svoju listu gostiju

Iako nam se ponekad tako čini, život nije jedna ravna linija. On je satkan od niza različitih trenutaka, uspona i padova koji se ne dešavaju slučajno. 


Sve što nam se dogodi, mi smo zapravo prizvali u svoj život. Kako? Stalno razmišljanje o lošim stvarima, gledanje na svijet kao da je loš, vjerovanje da ne možemo uspjeti, opijanje negativnošću razultiraće samo jednom stvari - negativnošću i nevoljama. Ako želite tugu, dobićete tugu. 

Ako želite radost, dobićete radost. Samo morate da je pozovete u svoj život. Za radost je potrebna hrabrost. Morate naučiti da vidite vrijednost u sitnicama, morate da primjetite šta sve već imate, a ne da gledate samo u druge, da se poredite sa njima i da im zavidite na svemu što imaju. 



Ako želite uspjeh, dobićete uspjeh. Kao i sve ostalo, ni uspjeh ne dolazi tek tako. Ne nadajte se čudima, nego birajte naporan rad. Birajte svoj posao umjesto ležanja na kauču. Birajte unapređivanje i rad na sebi umjesto izlazaka i zabave. Vjerujte u sebe i uspjeh će doći. 

Dobro raspoloženje će vam doći čak i u onim najtmurnijim danima, samo ako naučite da cijenite život. Živite sad, u ovom trenutu. Povežite se sa sadašnjošću i prihvatite život kakav jeste. Isto tako možete da prizovete ljubav, dobro zdravlje i dobre prijatelje u svoj život. Ništa nije nemoguće ako vjerujete. 



Na vama je da odlučite jer ste vi kreator vašeg života. Niko vam neće promijeniti život osim vas samih. Ako želite bolji život, onda napravite bolji život. I krenite odmah, nemojte da čekate. Sastavite listu stvari i krenite da završavate jednu po jednu. Ne ostavljajte ništa za kasnije, jer kasnije može da dođe prekasno.

Pokreće Blogger.