Ljubavna astro analiza za Oktobar - Šta mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Detaljna ljubavna astro analiza za jarčeve, vodolije i ribe je pred vama. Kakve promjene ovi horoskopski znakovi mogu da očekuju na ljubavnom planu i šta su vam to zvijezde spremile u oktobru saznajte u nastavku. 


Jarac: kada je u pitanju ljubavni život, tokom oktobra biste mogli da se suočite sa nekim izazovima. Ukoliko postoje problemi u vezi, a evidentno je da postoje, i vi i partner to morate da prihvatite i da radite na tome da ih riješite.

Nemojte mnogo da se borite sa ljubavlju, ona treba da bude prijatna, a ne naporna. Kada je u pitanju intimni život, nema mnogo da se kaže o tome jer će između vas i partnera nedostajati strasti i iskrica. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka ne treba da traže ljubav u ovom periodu jer zvijezde nisu poredane vama u korist. 



Bolje je da sačekate i prije pronalaska partnera dobro razmislite. Vodolija: drage vodolije, možda ste mislili da je sve gotovo, ali nikada nije kasno za ljubav. Budite spremni da otvorite svoje srce i um za ljubav. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka konačno će pronaći osobu sa kojom zaista žele da izlate. 

Flertovaćete sa mnogo ljudi, ali na kraju ćete pronaći osobu za sebe. S obzirom da će zvijezde biti na vašoj strani i vi se potrudite oko partnera. Pokloni prijaju svima, pa razmislite o tome da partnera obradujete nekim poklonom. 



Razgovarajte sa svojim partnerom, upoznajte se bolje, dopustite mu da sazna vaša osjećanja, ali i vi saznajte njegova i vrlo lako ćete izabrati odgovarajući poklon. S obzirom da će ljubav cvjetati na polju intimnosti će se samo redati nove ideje. 

Ribe: kada je u pitanju ljubavni život riba tokom mjeseca oktobra, možemo ga opisati jednom rječju - zanimljiv. Naučićete da slušate, pa ćete bolje razumjeti vašeg partnera, njegove želje i izbore. Da biste se našli na istoj valnoj dužini sa partnerom jako je važno da komunicirate otvoreno. 

To za vas neće predstavljati problem jer imate razvijene odlične komunikacijske vještine. Zvijezde kažu da će neki pripadnici ovog horoskopskog znaka tokom oktobra da rizikuju u ljubavi, a sve u želji da istraže sebe i svoju strastvenu stranu. Rizik će se isplatiti, biće dobar za vas, ali i za partnera. Osjetićete zadovoljstvo koje partner pokazuje zbog svih napora koje ulažete u vaš odnos.

Pokreće Blogger.