Jesenja ravnodnevnica 23.09 - Vage ovo je vaš period godine, Lavovi oslanjajte se na sebe

Došlo je vrijeme da tople ljetnje stvari odložimo u ormar jer nam dolazi jesen koja će nas sve malo rashladiti. 


Sa jeseni dolazi i jesenja ravnodnevnica koja predstavlja prvi dan u kome su noć i dan jednakog trajanja, a nakon jesenje ravnodnevnice dan postaje sve kraći. Kako će to da utiče na vaš horoskopski znak? Ovan: jesenja ravnodnevnica je za vas uvijek moćan period. 

Iskoriste ovo vrijeme da ojačate veze sa ljudima koji su vam važni. Radite na sebi i učite kako da promijenite sebe na bolje. Bik: vrijeme je da se više organizujete dragi bikovi. Jesenja ravnodnevnica ohrabriće vas da se prepustite sadašnjem trenutku u potpunosti. 



Koliko god stvari vam bilo na umu, pronađite nešto što vas vraća vama. Blizanac: tokom ove jeseni vrijeme je da se ponovo povežete sa stvarima koje volite. Ovo će biti jedan vrlo živ, aktivan i strastven period ove godine za vas. 

Radite ono zbog čega se osjećate dobro, pokažite svoju kreativnost i brinite o sebi. Rak: jesenja ravnodnevnica je izuzetno prijatan period za rakove. Osjetićete se toplo i vrijeme ćete provoditi u okruženju porodice. Imate potrebu da njegujete vaš lični život. 



Uživajte sa najbližima u filmovima, pitama od bundeve i u svim čarima jeseni. Lav: jesenja ravnodnevnica vas ohrabruje da obnovite kontakte sa bliskim prijateljima. Komunicirajte sa ljudima, to će vas inspirisati. Postavljajte pitanja i tražite odgovore. Oslanjajte se na sebe. 

Djevica: sa jesenjom ravnodnevnicom završava se sezona djevice. Ipak, to na vas neće uticati loše jer vam slijedi vrlo prijatan period. Bićete raspoloženi i spremni za dugoročni uspjeh. Nemojte samo da postavljate prevelike ciljeve u ovom periodu. 

Vaga: drage vage, jesenjom ravnodnevnicom počinje vaš period. Osjetićete samopouzdanje, nalet energije i živosti u vama. Razmislite ko ste sada, ko ste bili nekada i čemu težite. Ne budite previše kritični i naučite se da poštujete svoje nesavršenosti. Škorpija: tokom jesenje ravnodnevnice Sunce se nalazi u vašoj dvanaestoj kući, zbog toga ovaj period osjetite na dubokom duhovnom niovu. 

Osjetićete se emotivnije nego inače. U vama se dešava transformacija, dopustite joj da se razvija. Meditirajte, vodite dnevnik i prepustite se sebi. Strijelac: u ovom periodu vaša perspektiva se mijenja. Počećete da razmišljate kao tim, ne više kao pojedinac.

Izuzetno ste harizmatični i to ćete koristiti da se povežete sa ljudima. Jačajte vezu sa vašom vizijom. Jarac: u ovom periodu bićete inspirisani da radite na karijeri i da preuzmete kontrolu nad svojim profesionalnim životom. Krenite da pravite promjene koje vas inspirišu. 

Ne budite toliko kritični prema sebi. Vodolija: jesenja ravnodnevnica je idealno vrijeme za promjene i istraživanja. Stvarajte nova sjećanja, posjećujte nova mjesta i učite nove stvari. Budite otvorenog uma i trudite se da iza vas uvijek ostane trag. 

Ribe: tokom jesenje ravnodnevnice postaćete zaineresovani za neke mračnije teme. Ništa neobično za ovaj period godine! Ovo bi takođe mogao biti period prekretnice za neke vaše odnose. Gradite povjerenje i pstavite granice u odnosima.

Pokreće Blogger.